Μετάβαση στο περιεχόμενο

issbillos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

issbillos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Την μελετη την εκανε μηχανικος και απλα εμεις βαλαμε 3000 θερμιδες παραπάνω στα σώματα στο σπίτι. για καλυτερα φανταζομαι!! Μάλλον το πρόβλημα το έχει ο θερμοστάτης (rev 24 siemens) γιατι δοκίμασα με του δίπλα διαμερίσματος και ανέβηκε η θερμοκρασία. Τώρα ψάχνω να βρώ κάποιον που ξέρει να τον κοιτάξει μήπως θέλει καποια ρύθμιση που δεν ξέρω εγώ αλλιώς πάω για καινούριο
  2. θα θέσω αυτά τα ερωτήματα στον επόμενο μηχανικό που θα φέρω και σας ενημερώνω γιατι κι εγω αυτά δεν μπορώ να τα απαντήσω! ευχαριστώ.όταν έχω νέα θα τα γράψω!!
  3. ο θερμοστατης ειναι ακριβώς στη μέση του Σαλονιού. δεν τον χτυπαει όυτε ήλιος όυτε εμποδίζεται απο καποιο έπιπλο. Επισης δεν είναι κοντά σε καποιο σώμα καλοριφέρ. Ο θερμοστάτης ειναι της siemens o Rev-17 αν δνε κάνω λάθος γιατι δεν τον έχω μπροστά μου!!
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έψαξα το forum και δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα για αυτό και το άνοιξα. Το σπίτι μου είναι 120 τμ 1ου ορόφου με πυλωτή απο κάτω και σπίτι απο πάνω. το πρόβλημα που έχω με το καλοριφέρ είναι ότι δεν έχει απόδοση όση πιστεύω εγώ για σωστή με βάση την εμπειρία μου στα σπίτια άλλων. Για να καταλάβετε τι εννοώ όταν ανάβω το καλοριφέρ το σπίτι έχει θερμοκρασία περίπου 14 βαθμούς μετα απο περίπου 3 ώρες φτάνει με το ζόρι 16,5 -17 που σημαίνει ότι καθομαστε με ζακετες στο σπίτι. Αν το αφήσω 5 ωρες αναμμένο μπορεί να φτάσω και 18 αλλα παραπάνω με τίποτα. Έχω φέρει και καυστηρατζή να δεί μήπως φτταίει κάτι στον καυστήρα και στις συνδέσεις έχω φέρει και υδραυλικό και μου λένε πως δουλέυουν όλα κανονικά. έκανα και reset στο μηχανημα που έχω για ναρυθμιζει τη θερμοκρασία αλλά και πάλι δεν αλλαξε τίποτα.αλλά παρόλα αυτά εγώ συνεχίζω να μην έχω απόδοση στο σπίτι. Να προσθέσω πως το σπίτι είναι καινούριο (4ος χρόνος που μένω μέσα) και έχει καλή μόνωση. Επίσης ο μηχανικός μου λέει πως τα σώματα είναι και 3000 θερμίδες παραπάνω απο ότι πρεπει γιατί ρώτησα μήπως θέλω μεγαλύτερα σώματα. Αν έχει κάποιος καμια ιδέα τί μπορεί να είναι θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.