Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ultralord

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Ultralord's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ρωτησα εναν μηχανικο ολα ωραια και ροδινα.. στην τιμη των 1800ε για καυστηρα και δεξαμενη , πολλα ή λίγα? την δεξαμενη κλπ την πληρωνεις? γιατι λεει υπόγραφουμε για να την παρουμε κλπ πως γινετε?
  2. Καλησπερα, Μηχανικος εκανε μελετη και φυσικα μηχανικος θα μου πει τι θα κανω και τι οχι.. απλα θελω να ξερω τι παιζει απο τιμες γιατι ηδη μου εφαγε 500ε παραπανω. θα ρωτησω αλλον μηχανικο φυσικα απλα ηθελα να γνωριζω για αυτο και ρωτησα.. το οτι ειναι 40.000 θερμιδες και ο λεβητας κλπ ειναι το γεγονος οτι μου τα εδωσε λεβητα καυστηρα η γιαγια μου απο το σπιτι της χωρις να γνωριζω και ο μηχανικος ειπε οτι ειναι οκ.. η μελετη αν θυμαμαι καλα γτ δεν την εχω μπροστα μου ( ειμαι στην δουλεια) μοναδα θερμανσης 35000-40000 θερμιδες μου γραφει.. ρωτησα για καυστηρα αεριου.. γιατι ηθελα να ξερω πριν φωναξω καποιον.. ευχαριστω και δεν συνεχιζω με το κραξιμο που χωρις να γνωριζεις με κατηγορησες. thnks kαλη χρονια.
  3. Καλησπέρα έχω ενα σπίτι στον 1ο όροφο 120 τμ..Πρόσφατα έβαλα καλοριφερ και λέβητα https://www.skroutz.gr/s/3087873/Thermostahl-Enersave-EN-47-40-000kcal.html με καυστήρα πετρελαίου http://www.e-thermocity.gr/index.php?route=product/product&product_id=180 στις 40.000 θερμίδες και με τα 12 σώματα που έχω ειναι εντάξει ζεστένεται μια χαρά.. ή κατανάλωση ειναι γύρω στα 12 λίτρα την ημερα με δοκιμή στην καταναλωση..στους 18 βαθμους ο θερμοστατης.. γυρω γυρω απο το σπιτι δεν εχει αλλα σπιτια οποτε το χτυπαει αρκετα και ο αερας.. Το ερώτημα μου ειναι εφόσον ρωτησα και ο λεβητας υποστιρίζετε με καυστήρα αερίου ( υγραερίου - φυσικου αεριου ) τι καυστηρα θα χρειαστώ? θα πρεπει να ειναι στα 60 kw οπως ειναι του πετρελαίου? μπορείτε να μου προτείνεται ποιος θα ήταν ιδανικος για να δω που κυμαινονται οι τιμές? ενδιαφέρομαι μονο για καυστηρα αεριου για να εχω την ιδια απόδοση παράδειγμα θα εκανε την δουλεια ενας απο αυτους? https://www.skroutz.gr/s/10715397/Riello-Gulliver-BS1-%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-52kW.html https://www.skroutz.gr/s/10723673/Riello-40FS5-%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-58kW.html ευχαριστώ ! καλή χρονια να έχουμε.. σας παραθετω και φωτο απο λεβητα/καυστηρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.