Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitrios7070

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimitrios7070

  1. το προφιλ διορθωθηκε...κατα συνεπεια, θα παρακαλουσα για τις γνωμες σας.
  2. Σας χαιρετώ και αν κάπου έχει ήδη αναλυθεί το συγκεκριμένο θεμα ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη. Εργαζόμουν ως μισθωτός μηχανικός και απολύθηκα, με τελευταία ημέρα εργασίας την 28η Φεβρουαρίου, κατά συνέπεια άνεργος από 1η Μαρτίου Είχα κάνει παλαιότερα έναρξη εργασιών ως ελεύθερος επαγγελματίας και έκοβα μπλοκάκι μέχρι και Ιούνιο 2016 όπου και το έκλεισα για να ξεκινηήσω σαν μσθωτός. Τι εισφορές θα πρέπει να πληρώνω από εδω και πέρα? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  3. ναι οκ..τωρα πηγα...για μελλοντικα λεω...επειδη δεν ετυχε να προσεξω...ειδε κανεις αναρτημενα ειδοποιητηρια για αναδρομικες οφειλες, ειτε μισθωτων ειτε αυτο-απασχολουμενων ? ανεβασε το ΤΣΜΕΔΕ ειδοποιητηρια μονο για τα αναδρομικα μεσα στο 2016 ?
  4. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΔΩ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του τέως Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. σας ενημερώνουμε ότι λόγω της λήξης του εξαμήνου ( Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016 ), τα ειδοποιητήρια Ε.Ε. καθώς και αναδρομικών διαφορών Ε.Ε. και μισθωτών ( Ν. 3986/2011 ) δεν είναι πλέον αναρτημένα στο site του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. . Ως εκ τούτου , παρακαλείστε μόνο στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την έκδοση διαδικτυακής ασφαλιστικής ενημερότητας ή παύσης της ασφαλιστικής σας ικανότητας , να προσέλθετε στην αρμόδια Διεύθυνση εισφορών . (ΤΕΩΣ Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ε.Φ.Κ.Α. ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Σας χαιρετω. ειχατε βγαλει μια ανακοινωση στο site για μισθωτους μηχανικους, να πανε στο ταμειο για τακτοποιηση τυχον αναδρομικων οφειλων κλπ Σημερα η ανακοινωση αυτή εχει κατεβει από το site. Τελικα τι να κανουμε, να περασουμε από το ταμειο η όχι ? Αν για καποιο λογο δεν μπουμε 2-3 μερες στο site και δεν διαβασουμε την ανακοινωση (επειδη για καποιο λογο την κατεβασατε) κινδυνευουμε να μην ξερουμε ποιες είναι οι υποχρεωσεις μας. Γιατι δεν εκδιδετε ειδοποιηρια αναδρομικων για τους μισθωτους που εχουν αναδρομικα, να τα βρισκουμε μεσα στο site, όπως κανουν και οι ελευθεροι με τα ειδοποιητηρια τους? Τελικα, τι να κανουμε?
  5. εγω τωρα ειμαι μισθωτος απο 2011 - μαη 2016 ημουν με μπλοκακι ...απλα τωρα που ειμαι μισθωτος δεν μου βγαζουν ειδοποιητηριο οφειλων στο site και πρεπει να τρεχω ο ιδιος...
  6. Πηγα εγω σημερα...μου δωσανε ταυτοτητα πληρωμης για αναδρομικες οφειλες μονο απο το Β εξαμηνο 2011...δεν ηξεραν να μου πουν συνολικα τι πρεπει να πληρωσω...και ΠΩΣ πρεπει να το πληρωσω, οντας νεος ασφαλισμενος....απο οτι μου μου μετεφεραν, μονο για παλαιους ασφαλισμενους εχει αποφασιστει συγκεκριμενος τροπος αποπληρωμης...επισης, μεσα στην οφειλη βαζουν και προσθετα τελη...2,86 ευρω στην περιπτωση μου...προφανως προσθετα τελη θα μπαινουν καθε φορα που θα πληρωνω μερος των αναδρομικων αυτων....τελος, η ανακοινωση του ΤΣΜΕΔΕ που ποσταρισες για μισθωτους μηχανικους, αναδρομικα κλπ, σημερα εχει κατεβει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.