Μετάβαση στο περιεχόμενο

tvit

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tvit

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση, πράγματι χρήσιμα τα όσα αναφέρεις για το στάδιο του design νέας κατασκευής (ιδίως για τους λιγότερο έμπειρους μηχανικούς σαν εμένα ) , αλλά η ερώτηση προσανατολιζόταν, είναι η αλήθεια, στην ανάλυση ήδη υπάρχουσας κατασκευής - από στατική-δυναμική προφανώς άποψη, για να αποφασιστεί αν είναι αναγκαία η επέμβαση. Από ότι βλέπω στην συγκεκριμένη περίπτωση πάς για ελαστική-ανελαστική στατική-δυναμική ανάλυση, τεχνική έκθεση αξολόγησης των αποτελεσμάτων και αν χρειαστεί επέμβαση κατα ΚΑΝ.ΕΠΕ. μάλλον .
  2. Καλησπέρα συνφορουμίτες, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για το πως στην πράξη η διάτρηση στοιχείων του φέροντα οργανισμού (πχ. φέροντος τοιχοίου σχήματος Γ) επηρρεάζει την αστοχία της κατασκευής σε σχέση με το μέγεθος της διάτρησης και ίσως την εκκεντρότητα της; Προφανώς καλό θα ήταν να αποφεύγεται (και το μονο νόμιμο από όσο γνωρίζω). Ποια είναι η γνώμη σας επί του θέματος. Γνωρίζετε κάποια σχετική έρευνα - μελέτη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.