Μετάβαση στο περιεχόμενο

freebil

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

freebil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής. Σε μια φανταστική κατάσταση με π.χ. 35 χρόνια δουλείας ως μισθωτος, με συμφέρει να είμαι στο ΤΕΕ; Έχει πλεονεκτήματα;
  2. Επειδή η εταιρεία έχει εργαζόμενους είτε στο πρωην ΙΚΑ είτε στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ και υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφώ στο ΤΕΕ αν θέλω, ρωτάω αν με συμφέρει. Για παράδειγμα έχω ακούσει ότι θα έχω περισσότερο ΕΦΑΠΑΞ. Για τη συνδρομή νομίζω ότι είναι 20 ευρώ το χρόνο, οπότε αντέχεται. Βλέπω το θέμα από τη σκοπιά του μισθωτού. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έιναι σίγουρο πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στο ΤΕΕ.
  3. Απ' ότι έχω καταλάβει, οι ασφαλιστικές εισφορές είναι σχεδόν ίσες τώρα. Οπότε όσα πληρώνει η εταιρεία τώρα, θα πληρώνει και εαν εγγραφώ στο ΤΕΕ. Κάνω λάθος; Ίσως δεν είναι ίσες μετά από χρόνια; Επίσης, αν δεν είχα απασχόληση δεν θα ήταν πιο δύσκολα; Τότε θα αναγκαζόμουν να πληρώνω εισφορές χωρίς να εργάζομαι. Αλλά τώρα;
  4. Καλημέρα σας. Είμαι νέος μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα. Τελείωσα το Πολυτεχνείο το καλοκαίρι και θέλω να μάθω πληροφορίες για το θέμα της ασφάλισης. Αυτή τη στιγμή είμαι στο ΙΚΑ που έγινε ΕΦΚΑ. Πιστεύετε αξίζει να εγγραφώ στο ΤΕΕ ώστε να είμαι ασφαλισμένος στο ΕΦΚΑ μέσω αυτού; Διαβάζω πως τα πράγματα είναι δύσκολα σε όποιον είναι εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ και είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ισχύει το ίδιο για τους μισθωτούς; Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.