Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by [email protected]

  1. Οι εγκαταστάσεις είναι παλιές το πρόβλημα το εντόπισα φέτος, συνολικά υπάρχουν 13 σώματα στο σπίτι 130τμ ,όλα τα υπόλοιπα καίνε κανονικά το πρόβλημα παρατηρείτε στα τελευταία, στα 2 από τα 7 και στο 1 από τα 5 η κάτω πλευρά είναι ελάχιστα ζεστή ως και καθόλου δεξιά στην άκρη, παίρνουν νερό από πάνω δεξιά και βγαίνει από κάτω αριστερά, μετακίνησα τον κυκλοφορητή από το 20 μέχρι το 60 αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Ο λέβητας είναι με ξύλα. Λογω παλαιότητας δεν μπορώ να κλείσω τα προηγούμενα σώματα δεν γυρίζει προς καμία κατεύθυνση. Τι μπορεί να έπαθαν?
  2. Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σε 3 σώματα από τα 12 που έχω συνολικά πρόεκυψε φέτος . πρόβλημα έχουν τα τελευταία το 5 από την μια πλευρά και το 5, 6 από την άλλη πλευρά. υπάρχει και ένα μόνο του. Καίνε πολύ στο πάνω μέρος και σχεδόν καθόλου στο κάτω το ένα είναι κρύο στην κάτω άκρη. Η εγκατάσταση είναι πολύ παλιά πάνω από 20 χρόνια και ο λέβητας καινούργιος ξυλολεβητας τον χρησιμοποίησα το 2012-15 τον άφησα για ένα χρόνο χρησιμοποιώντας τον παλιό πετρελαίου και πάλι φέτος. τι μπορεί να φταίει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.