Μετάβαση στο περιεχόμενο

marsal

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

marsal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το σπιτι δεν ειναι ισογειο και δεν υπηρχαν τα σημαδια πριν την ανακατασκευή. Τωρα παντως που ο καιρος ειναι καλός και δεν υπαρχει μεγαλη αποκλιση εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασιας, το πρόβλημα μειωθηκε αισθητα. Βεβαια, αφηνω πλεον ενα παραθυρο συνεχεια ανοιχτό, ώστε να αεριζεται ακομη καλύτερα ο χώρος.
  2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νομιζα οτι θα ηταν πολυ πιο απλό. Να μπω σε διαδικασία μηνυσεων κλπ στο μηχανικό και την εταιρεία ειναι δύσκολο, καθως είναι γνωστός. Ομολογώ ομως οτι με προβληματισατε αρκετά. Θα σκεφτώ πώς θα κινηθω... Ωστόσο γιατι η υγρασία και η μουχλα εμφανίζεται μονο σε δυο σημεία; Αν φταιει η εξωτερική θερμομονωση δεν θα έπρεπε να εμφανιζεται και αλλού; Το σπιτι εσωτερικα δε πρεπει να εχει μεγαλη υγρασία. Δεν ξερω αν θα βοηθούσε καποιος αφυγραντηρας. Με τις μετρήσεις που προτείνετε, τί θα επιτευχθεί; Εννοώ τί τροποποιήσεις ενδεχομένως θα μπορεσουν να γίνουν ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα; Θεωρω οτι δεν ειναι δυνατόν να γίνει καθαίρεση του εξωτερικού επιχρισματος στην παρούσα φάση. Ουτε εύκολο ειναι και προφανώς ειναι ιδιαιτερως κοστοβόρο...
  3. Οχι.Το σπιτι δεν βρισκεται σε παραθαλασσια περιοχη. Απεναντιας, βρίσκεται στη περιοχη του Πολυγωνου, η οποια είναι κοντα στο κεντρο της Αθήνας.
  4. ο χώρος αεριζεται αρκετά. Ενδεχομένως να χρειάζεται περισσότερο...δεν ξερω...
  5. Χαιρετώ. Τον τελευταιο καιρό έχω καποια προβληματα υγρασιας και μούχλας στο σπίτι. Αρχικα να πω πως προκειται για ένα σπιτι του 1970, το οποιο έχει προσφατα ανακαινισθεί, δηλαδή έχει γίνει εξωτερική μονωση (κέλυφος), μονωση ταρατσας και εχουν τοποθετηθει καινουρια θερμοδιακοπτόμενα κουφωματα. Εν ολιγοις, εχει γινει ριζικη ανακαινιση τοσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά! Ωστόσο, όπως θα δειτε και στις φωτογραφίες, στη μπαλκονοπορτα του υπνοδωματιου παρουσιαζεται εντονη υγρασια και διπλα απο την πόρτα της κουζίνας υπάρχει υγρασία και μουχλα. Κατι τετοιο δεν μπορω να το καταλαβω, αφενός γιατι εμφανιζεται μονο σε δυο πορτες και όχι αλλού και αφετέρου γιατι εχει γινει και μονωση και εχουν μπει καινουρια κουφωματα. Προφανώς και όφέιλεται στην μεγαλη διαφορά θερμοκρασίας (εξω 2 C και μέσα 18 C), αλλά είναι λογικό; Τι έχει γίνει λάθος; Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει, τί φταίει και τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.