Μετάβαση στο περιεχόμενο

manolis85

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by manolis85

  1. Όχι δεν πέφτουν ασφάλειες στο λεβητοστάσιο και στον ανελκυστήρα και απ οτι ξέρω δεν έχει παρατηρηθεί κάτι πρόσφατα Εγώ έχω ηλεκτρικά ρολά άλλοι όχι,εξωτερικά led όχι δεν έχουμε και η πολυκατοικία είναι 25 χρονών γείωση δεν γνωρίζω εάν έχει το υδραυλικό δίκτυο,θα μάθω όμως...παράπονα τύπου με τινάζει το ρεύμα δεν έχουμε από κανέναν. Τώρα που το λες όμως την ίδια περίοδο είχαμε μια διαρροή σε μια ηλεκτροβάνα η οποία έσταζε πάνω σε μια άλλη με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσει και να καεί.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορεί αυτό να επηρεάσει τη πτώση όλων των ΔΔΕ,θεωρώ ότι δεν σχετίζεται...ή κάνω λάθος?
  2. Όχι δεν γνωρίζω αν συμβαίνει και σε άλλες πολυκατοικίες,θα ρωτήσω όμως...σίγουρα άμεση γείωση έχουμε
  3. υπάρχουν 15 διαμερίσματα εκ των οποίων τα περισσότερα-οχι όλα έχουν τριφασικό και νυχτερινό,οι διακοπές εμφανίζονται σε ώρες που δεν λειτουργεί το νυχτερινό και επίσης έχω αλλάξει τον ουδέτερο στον πίνακα μου να παίρνει πριν τον ΔΔΕ . Οι ΔΔΕ είναι οκ και δεν γίνεται να χαλάσαν όλοι ταυτόχρονα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το κάνει παροδικά και επίσης δεν ξέρω επειδή το δίκτυο είναι υπόγειο μήπως συμβαίνει κάτι και με τη γειωση
  4. Καλησπέρα σε όλους, εδώ και μερικές ημέρες στη πολυκατοικία μου πέφτει ο Δ.Δ.Ε σε όλα τα διαμερίσματα,συμβαίνει 2-3 φορές μέσα στην ημέρα. Προφανώς το πρόβλημα είναι γενικό και προσανατολίζομαι σε "θέμα" του ουδετέρου στη παροχή της πολυκατοικίας. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το επιβεβαιώσω ή θα πρέπει αποκλειστικά να επέμβει η ΔΕΗ στο μπαροκιβωτιο και να κάνει μετρήσεις?Επίσης δικαιολογεΙται η πτώση του Δ.Δ.Ε στα διαμερίσματα εφόσον το πρόβλημα είναι πριν από αυτόν,έχει να κάνει με κακή γειώση του κτηρίου?" Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.