Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas1983

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Λογιστής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

272 profile views
  • jotas

  1. Έβαλα τα νερά της μηχανής στους 45 για να δω πώς θα δουλέψουν τα σώματα πάνελ μέσα στο σπίτι και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι η μηχανή ενώ δούλευε σε full στροφές για να πιάσει τα νερά,τα ξεπερνάει σε full στροφές δεν κόβει, πάει 46,47,48 και εκεί κόβει εντελώς σε full στροφές όμως, και ρωτάω είναι φυσιολογικό τώρα αυτό το πράγμα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας να μην μπορεί να υπολογίσει τα νερά? Μήπως ο τεχνικός που την εγκατέστησε έχει κάνει καμία πατάτα??
  2. Γενικά για να ξέρω η μηχανή όταν της έχω πει να φτάσει τους 50 βαθμούς και τα νερά είναι πάνω κάτω στους 17 βαθμούς,ο σκοπός της είναι να τα φτάσει όσο ποιο γρήγορα γίνεται στο στόχο της ασχέτως πόσο kw/h θα κάψει????
  3. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι ,p I d και πως το φτιάχνω??? Ευχαριστώ πολύ για τι χρόνο σου....
  4. Άμα χαμηλώσω τα νερά πολύ δεν θα έχω αποδώσει μέσα στο σπίτι λόγω τον καλοριφέρ τύπου πάνελ, ενταξη καταλαβαίνω ότι μετά από 3 με 4 ώρες που η μηχανή είναι σβηστεί τα νερά κρυώνουν πολύ αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δουλέψει η μηχανή μέχρι τους 51-52 για να κόψει και δεν κόβει από τους 45,και μιλάμε για ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας....
  5. Καλησπέρα στο forum. Έχω μια αντλία monoblock yutaki m. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι,για ποιο λόγο όταν της έχω πει να βγάλει νερά στους 50 αργεί να κόψει, δηλαδή δουλεύει full μέχρι το 50-51 και μετά αρχίζει και μειώνει στροφές όπου κάποια στιγμή σταματάει για 3 λεπτά και μετά δουλεύει χαμηλά συντηρώντας του 50. Δεν μπορεί να καταλάβει η μηχανή ότι πρέπει να κόψει πχ στους 45?
  6. Καλησπέρα στο forum.Εχω μια yutaki m 14 kw σε σπίτια μεζονέτα 140 τμ. στην Πάτρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τη μηχανή το πώς δουλεύει και να προσπαθήσω να την τροποποιήσω σύμφωνα με της ανάγκες μου. Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μηχανή πρέπει να δουλεύει στο full για να πιάσει την θερμοκρασία εξαγωγής που της έχω ορίσει όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλή πχ 15c και με αυτό το τρόπο σε ένα 20 λεπτο η μηχανή έχει κάψει 2kw πριν η μηχανή κόψει και χαμηλώσει στροφές??? Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω όπως και επίσης όταν η μηχανή φτάνει στα νερά που της έχω ορίσει αργεί να κόψει,και λόγο αυτού τα νερά της μηχανής ξεπερνάνε τα νερά που της έχω ορίσει και σταματάει για κάνα 4λεπτο για να αρχίσει και πάλι η μηχανή να δουλεύει σε χαμηλές στροφές.
  7. Καλησπέρα στο forum.Εχω μια yutaki m 14 kw σε σπίτια μεζονέτα 140 τμ. στην Πάτρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τη μηχανή το πώς δουλεύει και να προσπαθήσω να την τροποποιήσω σύμφωνα με της ανάγκες μου. Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μηχανή πρέπει να δουλεύει στο full για να πιάσει την θερμοκρασία εξαγωγής που της έχω ορίσει όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλή πχ 15c και με αυτό το τρόπο σε ένα 20 λεπτο η μηχανή έχει κάψει 2kw πριν η μηχανή κόψει και χαμηλώσει στροφές??? Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω όπως και επίσης όταν η μηχανή φτάνει στα νερά που της έχω ορίσει αργεί να κόψει,και λόγο αυτού τα νερά της μηχανής ξεπερνάνε τα νερά που της έχω ορίσει και σταματάει για κάνα 4λεπτο για να αρχίσει και πάλι η μηχανή να δουλεύει σε χαμηλές στροφές.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.