Μετάβαση στο περιεχόμενο

gio90

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

gio90's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας και παλι, Δεν εχω μπει καν στη διαδικασια να τον ξεκινησω στις χαμηλες μιας και ο τεχνικος (περιελιξεις κινητηρων) μου ειπε να ξεκιναει παντα με πληρης στροφες γιατι προφανως οπως τονισε και ο νικοστρι θα εχει θεμα. Το κοστος εφτασε τα 60€ συνολο (τεχνικος+ρυθμιστης+πυκνωτης). Ο κινητηρας στο ελαχιστο που δουλευει ειναι το 50% και πανω, πρωτον γιατι αρκει για τη δουλεια που κανει και δευτερον αν κατεβει πιο κατω αυξανοντε περισσοτερο απ οτι πρεπει τα αμπερ και θα εχει θεμα (λογια τεχνικου).
  2. Καλημερα σας, Σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στο κοπο να με βοηθησετε, τελικα επισκευτηκα εναν τεχνικο στην περιοχη μου για μια περεταιρω γνωμη, και ολα οσα εχει πει ο ΝΙΚΟΣΤΡΙ παραπανω ειναι ολοσωστα. Γυρισα τον κινητηρα σε μονοφασικο, τοποθετησα πυκνωτη και εβαλα και ενα ρυθμιστη 2,5kw (ελληνικο) και ολα δουλευουν ρολοι. Μου ειπε κ αυτος το ιδιο να ξεκιναει ο κινητηρας για να παρει τις πληρης στροφες και μετα να ρυθμιζεται, και συν το οτι κατασκευαστικα πρεπει να δουλευει τριφασικος δεν ξερει τι συμπεριφορα θα εχει με την παροδο του χρονου, αλλα ως εχει δουλευει μια χαρα.
  3. Γεια σας, ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Εχω ενα κινητηρα και θελω να χαμηλωσω τις στροφες του. Με ποιο τροπο μπορω να το κανω με το δυνατοτερο οικονομικο τροπο; Απλος μονοφασικος ρυθμιστης στροφων (κατι τετοιο π.χ https://e-cart.gr/eksaerismos/rythmistes-strofon-aploi-inverter/ruthmistis-strofon-gia-monofasikous-kinitires-eos-1.5hp-r15.html ) κανει η θα χρειαστω inverter; Ο κινητηρας θα χρησιμοποιηθει σε ψησταρια. Ευχαριστω εκ των προταιρων για την οποια βοηθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.