Μετάβαση στο περιεχόμενο

obiwanriley

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. όμως, εκεί έχω πρόβλημα, ο <<ηλεκτρολόγος>> που είχα πριν (μαλώσαμε, μεγάλη ιστορία με τις αποδείξεις) μου άφησε ένα 5*10 προς τον πίνακα του ισογείου μέσω ένα κούτι, και από το κούτι αυτό ένα ακόμα 5*10 προς τον πίνακα στον επάνω όροφο, δεν υπάρχει χώρο να περάσω άλλο 5*10 προς τον πίνακα του ισογείου. τι πρέπει να κάνω? το κουτί είναι πάνω στη σκάλα, ακόμα γεμάτο με σοβά
  2. ωραίο, και πρέπει να κάνω ένα κόμβο Τ για να παει σε δύο πίνακες (ένας στο κάτω οροφό και ο άλλος στον επάνω) πώς θα κάνω αυτό?
  3. σε μονοκατοικια? ενας παλιος ηλεκτορλογος μου ειπε πρεπει να ειναι 5*10μμ αλλα μου φαινεται υπερβολικο. τι λεει η εμπιερια σας?
  4. οκ, πήρα την κάρτα από το τεχνικό επιμελιτήριο και θέλω να ρωτήσω τι κάνω τώρα? πρέπει να πάω στο νομαρχείο για κάποιο χάρτι, για την σφραγγίδα? παρακαλώ βοηθήστε με.
  5. γεια σας και πάλι, πρέπει να τραβήξω τις γραμμές για την ηλεκτρική κουζίνα 3x6mm2 αλλά έχω μόνο ντουβάρια και κολώνες (δηλαδή δεν μπορώ να βάλω σωληνώσεις)...τι προτείνετε να κάνω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. δεν μπορώ να βρω στον ΕΛΟΤ 384 αυτό που ορίζει το ύψος, (μόνο για τα φώτα που είναι < 2,5m) δεν γίνεται πλέον εγκατάσταση με μικτά κουτια;
  7. καλησπέρα, συγγνώμη για τις φωτογραφίες (είναι από κινητό να δείξω στη καλή μου ) Εγω έκοψα τους τοίχους με γωνιακό τροχό με κόφτη για τούβλα/ τσιμέντο Φ115. Εκοψα δύο γραμμές και μετα με μικρό σφυρή τα "καθάρησα". Κάνει πολύ σκόνη αλλά κάνει και τη δουλειά. Είδα ένα επαγγελματικό εργαλείο αλλά το είδα σαν τροχός με ρυθμιστή, τώρα με το δίσκο Φ115 κόβω στο ιδανικό μου βάθος. (Ευτυχώς!!) Αλλές φωτογραφίες έρχονται!
  8. σας ευχαριστώ και θα σας αναβάσω κάποιες φωτογραφίες.
  9. ευχαριστώ πολύ. Αν θα σου ήταν εύκολο να μου περιγράψεις μερικά πράγματα θα με βοηθήσει απίστευτα. 1ον, πως στρίβω στις γωνίες; (πρέπει να πάρω τις γωνίες για σωληνώσεις ή όχι;- θα χρησιμοποιώ εύκαμπτους σωλήνες) 2ον, τις κολώνες κόβω έτσι όπως τα τούλα; 3ον, το ψυγείο θέλει τους δικούς του αγωγούς ή παίρνει ρεύμα από απλό ρευματοδοτή; έχω διαβάσει αρκετά βιβλία αλλά ακόμη έχω απορίες... ευχαριστώ εκ τον προτέρον
  10. ναι, συγγνώμη για τα ελληνικά μου, είμαι άγγλος. Αν υπάρχουν φωτογραφίες θα με βοηθήσουν πάρα πολύ.
  11. μήπως έχει κανείς φωτογραφίες να μου δείξουν ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.