Μετάβαση στο περιεχόμενο

Furious7

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Furious7

  1. Καταρχήν σας ευχαριστω για την ανταποκρισή σας. Στα παραπανω σας απαντω πως αν παω να κανω διευθετηση με τον μηχανικο ωστε τα σχεδια (εγκεκριμενα σχεδια πολεοδομιας- σχεδια συμβολαιου) να ταυτιζονται, τοτε στην πολυκατοικια θα γινει μυλος!!!! Υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις και στις αλλες θεσεις παρκινγ και των υπολοιπων ιδιοκτητων. Αρα ολη η πολυκατοικια θα τιναχτει στον αερα!!! Αρα εγω τι πρεπει να κανω για να ειμαι νομιμος, σε σχεση με τον ιδιοκτητη που συμπιπτει το παρκιγκ μου και γενικα με τον νομο, ουτως ωστε να ειμαι νομικα καλυμένος?
  2. Υπάρχει όμως μια αντιπαραθεση καθως υπάρχει και άλλος ιδιοκτήτης. Δλδ εγω αν επικαλεστώ το σχεδιο της πολεοδομιας και αυτος το σχέδιο που εχουμε υπογραψει και οι δυο με τον μηχανικο, τοτε βρισκόμαστε να έχουμε ενα χώρο (μισο παρκιγκ κοινο). Ποιος απο τους 2 εχει δικιο σε αυτη την περίπτωση? Δλδ τι υπερισχυει? Το σχεδιο της πολεοδομιας ή το σχέδιο που εχουμε υπογράψει (εν αγνοια μας του τι εχει δώσει ο μηχανικός στην πολεοδομία)? Αν πάω να το τακτοποιησω βάση του νόμου που μου αναφέρετε, θα φάινεται οτι η μισή θέση πάρκιγκ του αλλου ιδιοκτήτη (βάση του σχεδιου του μηχανικού) μου ανήκει.
  3. Καλησπερα σας. Παρακαλώ πολύ αν μπορει να με ενημερώσει κάποιος συνάδελφος που γνωρίζει πραγματικά το θέμα. Σε πολυκατοικία έχω μία θέση πάρκιγκ σαν ιδιοκτήτης. Εχω υπογράψει ενα χ συμβόλαιο με τον μηχανικό που μου πούλησε το διαμέρισμα για αύτην την θέση πάρκιγκ. Στα σχέδια όμως που έχει προσκομήσει στην πολεοδομία και που έχει εγκριθεί απο την ίδια, η θέση πάρκιγκ μου είναι σε άλλη θέση. Τελικά πια θέση είναι η νομιμή????Αυτή που έχω υπογράψει σαν ιδιοκτήτης ή αυτή που έχει εγκρίνει η πολεοδομία? Επίσης αν εχεις σε αποκλειστική χρήση ενα χώρο, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σαν χωρο στάθμευσης παραπάνω του ενός αύτοκινήτου? (Στο συμβόλαιο της πολυκατοικίας αναφέρει 1 θέση πάρκιγκ). Αν όχι τι χρειάζεται να γίνει για να είναι νόμιμη η χρήση στάθμευσης πέραν του ενός αυτοκινήτου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.