Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evangelos Lal.

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Evangelos Lal.

  1. Καλημέρα, το εμβαδο προκύπτει απο τις έλαχιστες διαστασεις WC ΑΜΕΑ!
  2. Δηλαδή σε ενα κτίριο με δόμηση 480 τ.μ. 4 ορόφων και κάλυψη 120τ.μ. με 8 συνολικά γραφεία των ούτε 50 τ.μ./γραφείο είμαι αναγκασμένος δια του νόμου να βγάλω WC Αμεα 5,40 τ.μ. το όποιο θα πρόσμετράτε στην δόμηση. ? Θεωρώ ότι θα μπορούσε να εξυπηρετηθούνε και με ένα WC σε όλο το συγκρότημα αλλά αυτήν είναι η άποψη μου!!
  3. Όχι δεν θα ενοικιαστεί όλοκληρο κτίριο για ιατρίκες υπηρεσίες αλλα ανέξαρτητα κάθε χώρος ειτε σα καποιο γραφείο ειτε σαν ιατρειο. Επομένως κατά την άποψη σου δεν χρειάζονται κοινόχρηστα wc για Αμεα υπάρχει κάποιο άρθρο - νόμος που να το τεκμηριώνει. Ναι δεν έχω ξεχάσει ότι χρειάζεται αρχιτεκτονική επιτροπή. Σε ευχαριστώ
  4. Το εχώ διαβάσει το άρθρο 26 του ΝΟΚ αλλα δεν αναφέρει αυτο που μου ζητάνε απο την πολεοδομία, (εκτός εάν δεν καταλαβαίνω κάτι.) Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα είμαι σε διαδικασία έκδοσης νέας αδείας για κτίριο γραφείων και ιατρείων και σε μία ερώτηση μου στην πολεοδομία μου είπανε ότι χρειάζεται κοινόχρηστο wc για Αμεα σε κάθε όροφο το οποίο μάλιστα θα προσμετράται στην δόμηση (με επιφύλαξη). Γνωρίζει κάποιος που αναφέρεται αυτό? Προσπάθησα να βρω κάτι αλλά δεν βοηθήθηκα και πολύ. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.