Μετάβαση στο περιεχόμενο

HARA B.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

294 profile views
  1. Σας ευχαριστώ όλους. Τελικά είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται. Θα επισκεφθώ την Πολεοδομία με συγκεκριμένο ερώτημα και ελπίζω να βρω άκρη.
  2. Θα υπάρχει μία μικρή κουζίνα ή πολυκουζινάκι στον ίδιο χώρο (studio).
  3. Όχι δεν υπάρχουν ιδιωτικά W.C στο κτήριο, μόνο 2 κοινόχρηστα για τα 4 γραφεία του κάθε ορόφου. Εσωτερικές τοιχοποιίες δεν υπάρχουν και ούτε προτίθεμαι να δημιουργήσω. Άλλωστε είναι μόνο 30 τ.μ. Το μόνο χώρισμα που θα γίνει είναι αυτό του μπάνιου, με γυψοσανίδα.
  4. Προκειμένου να μετατρέψω γραφείο σε μονόχωρο διαμέρισμα, προσθέτοντας μόνο μπάνιο, μήπως γνωρίζετε αν απαιτείται άδεια αλλαγής χρήσης? Σημειωτέον ότι η υδροδότηση θα μεταφερθεί από όμορο κοινόχρηστο wc., με προσθήκη μετρητή.
  5. Σωστό, αλλά έλα που λατρεύω το ιστορικό κέντρο και τα καινούρια είναι δυσεύρετα και πανάκριβα... Άρα "πενία τέχνας κατεργάζεται". Θα βρω κάποια λύση...
  6. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αν και πρόκειται για αλλαγή ''επί τα βελτίω" νομίζω οτι θα πρέπει να το ξεχάσω. Ίσως να είναι ευκολότερη η διεύρυνση των κουφωμάτων, εκτός αν ενοχλεί και αυτό...
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ήθελα κατ' αρχάς να ξέρω αν αυτό είναι εφικτό από πλευράς πολεοδομίας. Δεν έχω συγκεκριμένο θέμα για να πάω σε τεχνικό γραφείο, εξετάζω όμως το ενδεχόμενο να αγοράσω διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και έχω δει κάποια με αυτό το πρόβλημα. Εύχομαι αυτή η άδεια να μην είναι απαγορευτικά ακριβή...
  8. Σε παλιά πολυκατοικία, χωρίς ρετιρέ, υπάρχει δυνατότητα διεύρυνσης του μπαλκονιού του τελευταίου ορόφου, σε βάρος του σαλονιού, γκρεμίζοντας αντίστοιχο τοίχο? Αν ναι, ποια είναι η διαδικασία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.