Μετάβαση στο περιεχόμενο

propapias

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Μαλλον οχι, θα παω καρφι για το τει απο οτι φαινεται
  2. Ποια ειναι η γνωμη σας για το τμημα μηχανικων παραγωγης και διοικησης. Μου κεντρισε το ενδιαφερον επειδη εχουν δικαιωματα μηχανολογου μηχανικου και ασχολουνται με παραγωγικα μεσα. Το κακο ομως ειναι οτι εχουν πολλα μαθηματα που αφορουν την διοικηση επιχειρησεων, οπως λεει και το ονομα του τμηματος, και νομιζω θα βαρεθω την σχολη. Μπορω μεσω αυτης της σχολης να ασχοληθω με ζητηματα παραγωγης στην Ελλαδα (πχ σχεδιασμος μηχανηματων παραγωγης, επιβλεψη μεσα σε εργοστασια, γενικα να σχολουμαι με συστηματα παραγωγης). Και το καλυτερο ειναι οτι η σχολη ειναι 70 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου και οχι 800 αν και αυτο δεν με απασχολει ιδιαιτερα αλλα ειναι αρκετα σημαντικο.
  3. Εγω πιο πολυ κανω λογο για το τει στην Αθηνα (μηχανικων ναυπηγων). Το propapias βγαινει απο το πρωτο συνθετικο του ονοματος μου που ειναι Προδρομος και το παπιας απο μικρος οταν παιζαμε COD zombies με εναν φιλο μου και εκεινος ειχε το παρατσουκλι moo απο την αγελαδα και εγω σκεφτηκα την παπια αφου ειναι και τα δυο οικοσiτα και ετσι μετα απο ωριμη σκεψη τριων δευτερολεπτων κατεληξα σε αυτο . Παντως εγω κοιτουσα μονο για το τει στην Αθηνα
  4. Οταν λετε να γραφτω εννοειτε να παρακολουθω τα μαθηματα στην Αθηνα και ταυτοχρονα να διαβαζω ή να μεινω στην πολη μου και να αφοσιωθω στις πανελληνιες για τον επομενο χρονο;
  5. Αν θα ξαναδωσω θα συνεχισω φροντιστηρια και απο οτι φαινεται θα εχω αρκετους φιλους μου στην πολη μου (Δραμα) καθως υπηρξαν πολλες αποτυχιες. Πως ομως μπορεις να δεις αν σου αρεσει η σχολη χωρις να κανεις "ζημια" στην προετοιμασια σου για τις πανελληνιες, ποσο καιρο παιρνει μεχρι να καταλαβεις τι παιζει; Και σιγουρα θα ασχολιθω σοβαρα με την σχολη οποια και να ειναι αυτη διοτι οντως τον αγαπαω αυτον τον τομεα και θελω να κανω κατι.
  6. Ειμαι νεος στον φορουμ σας και θα ηθελα να εκθεσω τον προβληματισμο μου πανω σε καποια θεματα. Αρχικα θελω να δηλωσω οτι εχω τρελα με οτι εχει κινητηρα μεσα του (επιστημονικη ορολογια) και οτι πιστευω πως εχω κλιση πανω σε μηχανολογικης φυσεως θεματα και επιλυσης προβληματων (εννοειται οτιδηποτε αφορα τον τομεα της μηχανικης). Απο μικρος εχω σχεση με συνεργεια και ετσι αρχισα να ασχολουμαι με μοτοσυκλετες ενω ταυτοχρονα "μελετουσα" θεματα επιστημονικης φυσεως πανω στους κινητηρες, γενικα μπορω να πω πως με τραβαει οτι εχει σχεση με σχεδιαση/μελετη πανω σε οχηματα (αυτοκινητα, αεροπλανα, πλοια, μοτοσυκλετες κα). Δυστυχως φετος λογω της ξεροκεφαλιας μου και τις αντιδραστικης φυσης του εφηβου δεν μπηκα στην διαδικασια του συστηματικου διαβασματος απο την αρχη της χρονιας και κατεληξα να διαβαζω σαν παλαβος τους 2 τελευταιους μηνες χωρις αυτο να εχει καποιο ιδιαιτερο αποτελεσμα. Επισης οπως εχετε ακουσει φετος τα θεματα των μαθηματικων ηταν εξεφτελιστικα δυσκολα και λιγοι απο εμας μπορεσαν να γραψουν καλα χωρις εγω να ειμαι ενας απο αυτους, ετσι κατεληξα να εχω γραψει σχεδον 13500 μορια. Ειμαι σε θεση να ξαναδωσω και χθες πληροφοροθικα για ενα ΤΕΙ στην Αθηνα το λεγομενο των μηχανικων ναυπηγων, να σημειωσω πως ο πατερας μου ειναι τεχνικος σκαφων και κατεχω αρκετα πραγματα και απο πλωτα. Σκεφτομουν πως ισως μπορεσω να εργαστω σε καποια επιχειρηση συντηρησης σκαφων (απο jaht ως βαρκουλες) οπου ευτυχως υπαρχουν ακομα στον Ελλαδικο χωρο και γιατι οχι μελλοντικα ισως με την παραγωγη κατι πιο ξεχωριστου. Δεν μπορω να αποφασισω ομως, αξιζει να ξαναδωσω (εχω δυνατοτητες να γραψω καλα και ειμαι αποφασισμενος να διαβασω οπως πρεπει), αν παω στο τει θα μπορεσω να ασχολιθω καποτε με το σχεδιο και αν γινεται ειμαι προθυμος να ακολουθισω την διαδικασια; Αν ηθελα να φυγω απο την Ελλαδα σιγουρα θα ξαναεδινα και θα πηγαινα για μηχανολογος μηχανικος καθως εχω συγγενεις στο εξωτερικο και θα μπορουσα να ασχολιθω με κατι πανω στον τομεα μου αλλα δεν θελω να αφησω τον τοπο μου και τοπια του. Ευχαριστω οποιον εφτασε μεχρι εδω, αναμενω τις απαντησεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.