Μετάβαση στο περιεχόμενο

st_val

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

st_val's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή γνωρίζω την κατάσταση στην Ελλάδα, εννοώ αν θα κάνει κάποιος το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και να φύγει στο εξωτερικό μετά. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί ως master στο structural engineering;
  2. Καλησπέρα, είμαι φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός και έχω πάρει τον τομέα του Δομοστατικού. Επειδή, ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό και αναζητώ παράλληλα θέσεις εργασίας στο εξωτερικό (σε περίπτωση που δε βρεθεί τίποτα στην Ελλάδα), παρατηρώ ότι στο εξωτερικό υπάρχουν αρκετές θέσεις που λένε για μεταπτυχιακό πάνω στο structural engineering. Αν κάποιος κάνει το μεταπτυχιακό που αναφέρω στον τίτλο του θέματος "Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών", αυτό μπορεί να αναγνωριστεί ως μεταπτυχιακό στο structural engineering; Επίσης, αν γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, αν είναι καλό, αναγνωρίσιμο και δύσκολο και γενικά αν μπορεί κάποιος απόφοιτος να μου πει την εμπειρία του. Γνωρίζω ότι στα μεταπτυχιακά του ΕΜΠ είναι αρκετά δύσκολη η εισαγωγή και ειδικά για αποφοίτων πολυτεχνικών σχολών εκτός ΕΜΠ που είμαι εγώ, γι' αυτό και έχω φροντίσει να έχω στην πλειονότητα των δομοστατικών μαθημάτων (κορμού και τομέα) αρκετά υψηλούς βαθμούς με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.