Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gianna22

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Ευχαριστώ για την απάντησή σας. - Στην ταρατσα θελω να έχω πρόσβαση για ηλιακό ,κεραία, υδραυλικές εγκαταστασεις ... - Το θεώρησα φυσιολογικο να έχουμε προσβαση στην ταρατσα...κοινοχρηστη είναι - (''δεν ειχες προβλημα- [ό,τι και να εννοεις με αυτο]... να τρυπησει ο ιδιος και να κανει αποθηκη στο δωμα και ό,τι αλλα εκανε...) -Απλα δεν είχα πρόβλημα, ηθελε αποθηκευτικο χώρο στην ταρατσα ,είπα οκ. ηθελε ηλιακο , καποια στιγμή τζακι άρα καμιναδα, αρα επεμβασεις στο δωμα ,είπα οκ. Γιατι να έχω πρόβλημα?.... που να φανταστω οτι ,οταν θα θελω να κανω κι εγω κατι τετοιο θα έχω άλλη στάση....Τελος πάντων... και πάλι ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας στο ερώτημά μου.
  2. Καλησπέρα , θα ήθελα να κανω μια ερώτηση όσον αφορά το αν έχω το δικαιωμα ,(και που να απευθυνθώ) για την κατασκευη καμιναδας & προσθήκη σκαλας - σιδερένιας σε 2οροφη οικοδομη ,μέχρι την κοινοχρηστη ταρατσα. Το δικό μου διαμερισμα είναι στο ισόγειο και τωρα το ολοκληρώνω ,στον 1ο κατοικει ο...αδερφός μου. Η οικοδομική άδεια έιναι το 1983 και η άδεια δεν αναφέρει για κατασκευή καμινάδας αλλά αναφερει πως έχω το δικαιωμα πρόσβασης στην ταρατσα από μελλοντικό κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο ...με τις σχετικες άδειες που θα χρειαστούν κ.τ.λ Για την καμινάδα δεν με αφήσει ο πάνω ένοικος να τρυπήσω το μπαλκόνι του για να βγαλω καμινάδα στην ταρατσα(είναι γυρω γυρω όλο μπαλκόνι).Ο ίδιος το έχει κάνει φυσικά τρυπώντας το δώμα και έχει χτίσει και αποθηκη στην ταρατσα με 2ο τζακι μεσα στην αποθηκη χωρις αδεια , συν σκαλα για να έχει προσβαση σε ταρατσα ... Μεχρι τωρα εγώ δεν ειχα κανενα θεμα να τα κάνει αυτά... Θα ήθελα ,να ξέρω πως μπορω να το χειριστώ χωρίς νομικές διαδικασίες αν γίνετε... - Εάν υπάρχει άλλος τρόπος να βγάλω την καμιναδα μεχρι πάνω? , έχω δικαίωμα, ...θελει άδεια μικρής κλιμακας? - Είναι λογικό- έχει δικαιωμα, να μην με αφήσει ουτε την σκάλα...με αφορμή θα ανεβαινουν οι κλεφτες!!!πιο ευκολα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.