Μετάβαση στο περιεχόμενο

thalasinos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by thalasinos

  1. Δεν εχει σημασια με τι ασχολομαι,παντως με κατι τεχνικο ειναι και οχι με δουλεια γραφειου.Τωρα ο συγκεκριμενος που ειχε δωσει την αστρονομικη τιμη για τα δεδομενα της εποχης μετα γυριζει και μου λεει ειρωνικα ''ε,αν βρεις φθηνοτερα καντο!''.Αν θελεις λοιπον φιλε μου να εισαι και να λεγεσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,αυτες τις ειρωνικες απαντησεις δεν τις δινεις.Φυσικα δεν με αναγκασε να δεχτω αλλα πιστεψε με και εσυ οτι δεν ηξερε οτι θα βρω φθηνοτερα.Αυτα.Τωρα αν θελει καποιος να αναλυσουμε πως κοστολογει καποιος την δουλεια του αν ειναι απο τει,τεχνικη σχολη η ξερω εγω αλλο ειμαι αμεσα διαθεσιμος.
  2. Καλησπερα.Μπηκα για να απαντησω και να σας πω τελικα οτι η δουλεια εγινε με το 1/5 της τιμης[!].Με ψαξιμο και προσφορες για τα ιδια ακριβως δεδομενα απο 5000+φπα εγινε με 1000€ με το φπα!.Υστερα μουρμουρανε οι ηλεκτρολογοι [και ειδικα αυτοι των τει] οτι δεν εχουνε δουλειες.
  3. Ηλεκτρολογος μηχανολογος εδωσε την προσφορα.Τελος παντων.Ευχαριστω για τις απαντησεις και οταν θα υπαρξει κατι νεοτερο θα ενημερωσω.
  4. Τα καναλια υπαρχουνε ηδη οπως και ο πινακας.Θα παραμεινουνε τα ηδη υπαρχον.Διακοπτες δεν υπαρχουνε ,ολα χειριζονται με αυτοματακια απο τον πινακα.Οπως ειπε και παραπανω ο Dada''Δεν είναι η θέση μας να κρίνουμε πόσο κοστολογεί ο καθένας τη δουλειά του. Και πραγματικά τώρα, πιστεύεις οτι από την ελάχιστη περιγραφή που έδωσες, θα μπορούσε κάποιος να κοστολογήσει?''εχει δικιο αλλα 5 και 4 χιλιαρικα για μια εγκατασταση απλη νομιζω ειναι υπερβολικο το ποσο
  5. Καλημερα.Φιλος νοικιασε καταστημα 60m² το οποιο προτιθεται να το κανει πρακτορειο οπαπ[μετεγκατασταση βασικα στο υπαρχον].Ο ηλεκτρολογος που ηρθε για να δωσει προσφορα του ειπε ενα κοστος της ταξης των 5000€+φπα[!!].Η τιμη περιλαμβανει την εγκατασταση 20 μετρων καναλιων πλαστικων της legrand τα οποια ομως υπαρχουνε ηδη, οπως και οι μπριζες τους καθως και το δικτυο, οπως υπαρχει και ενας πλαστικος εξωτερικος πινακας.[Η ολη η εγκατασταση θα γινει εξωτερικη σημειωνω].Στην τιμη συμπεριλαμβανεται και η εγκατασταση κλιματιστικου απλου.Λοιπον επειδη δεν τρωμε κουτοχορτο,ακομα και ενας ασχετος οταν ακουσει αυτο το τρελο ποσο για αυτην την εγκατασταση θα παραξενευτει,θελω να μαθω ποια μπορει να ειναι η λογικη τιμη που θα εκανε καποιος λογικος ηλεκτρολογος;Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.