Μετάβαση στο περιεχόμενο

jdoohan

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Καλησπέρα. Αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα και να μείνω στην φανταστική Ερέτρια. Θα ήθελα τις γνώσεις σας στο αν μπορώ να φτιάξω κάτι σε ένα οικόπεδο που έχουμε. Στην παρακάτω φωτογραφία που πήρα από τους δασικούς χάρτες φαίνεται το οικόπεδο. Είναι ένα κομμάτι 4 στρέμματα όπου έχει μοιραστεί σε τέσσερις ιδιοκτήτες.Ένα στρέμμα ο καθένας. Το 1 και 2 είναι άγνωστοι.Στο 3 υπάρχει ένα σπίτι το οποίο είναι 50-50 η σύζυγός μου και η αδερφή της.Το 4 είναι του μπατζανάκη μου . Εγώ θέλω να χτίσω στο 4.Μπορεί να γίνει κάτι νόμιμο? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα και από εμένα . Πρώτο μου ποστ εδώ πέρα, μετά από 1,5 χρόνο προσπάθειας να πουλήσω το ακίνητό μου το οποίο είναι εξ'αδιαιρέτου δυστυχώς, ψάχνωτας για μια λύση. Έχω δύο διαμερίσματα σε μια τετρακατοικία στον προσφυγικό οικισμό στην Νέα Φιλαδέλφεια. Τα σπίτια είχαν κάποιες αυθαίρετες κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους, με βάση αεροφωτογραφίες, προ του 1955. Εγώ πήγα και νομιμοποίησα ότι έπρεπε και πλήρωσα και με το παραπάνω. Οι συμβολαιογράφοι μου λένε ότι χρειάζεται τροποποίηση σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από επικοινωνία με τους άλλους δύο ιδιοκτήτες της τετρακατοικίας θέλουν 20000 € για να υπογράψουν την τροποποίηση. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ. Ψάχνω για λύση ώστε να καταφέρω να πουλήσω και να εξοφλήσω την τράπεζα πού το χρωστάω . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το ota test μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.