Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kostas Glyfada

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kostas Glyfada

  1. Συμφωνω με ολα τα παραπανω.. Το θεμα ειναι αν μπορει το δευτερο ρολοι να βγει στο "ονομα " της πολυκατοικιας (π.χ διαχειρηση γκαραζ) και οχι σε καποιον ιδιοκτητη προσωπικα και ονομαστικα.
  2. Η κατασταση ειλικρινα δεν παλευεται... Για να λυθει ολο το θεμα σκεφτομαι να κανω την αιτηση στο δικο μου ονομα γιατι απλα τους εχω βαρεθει...να θελουν λυση αμεση(για να γλιτωσουν 2 ευρω ο καθενας) αλλα ταυτοχρονα να βγαζουν την ουρα τους απ εξω. Αν ειναι στο ονομα μου ρολοι Δεη που ηλεκτροδοτει κοινοχρηστους χωρους (οπως αυτο που συζηταμε) ειναι κατι που εμπεριεχει καποιο ρισκο; Μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο μελλον που δεν μπορω να σκεφτω τωρα; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
  3. Δηλαδη να το αφησουμε ως εχει χωρις να κανουμε αιτηση για νεα συνδεση; Ξεχασα να αναφερω οτι το θεμα το κινει και ο κατασκευαστης διοτι (αν καταλαβα σωστα) θελει να κλεισει τη εταιρεια και θα πρεπει να φαινεται στη ΔΕΗ οτι υπαρχουν 2 ρολογια αφου ετσι εχει προβλεψει στα σχεδια ο μηχανικος
  4. Στο γκαραζ εχουν δικαιωμα ολοι γιατι εκει βρισκονται οι αποθηκες της πολυκατοικιας, οι οποιες βεβαια ηλεκτοδοτουνται απο το διαμερισμα καθε ιδιοκτητη. Το θεμα ειναι αν μπορει να βγει στη ΔΕΗ δευτερο ρολοι στο ονομα "Διαχειρηση-κοινοχρηστο γκαραζ" ή καπως αλλιως ωστε να μην αναγκαστει καποιος να το παρει στο ονομα του...με οτι αυτο συνεπαγεται σε περιπτωση μη πληρωμης κοινοχρηστων απο καποιους... Σιγουρα θα μας βγουν να πληρωσουμε και τα δημοτικα τελη...οσο καιρο δεν ειχε μπει το ρολοι.
  5. Καλησπερα σας, Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα που αντιμετωπιζω στην πολυκατοικια που διαμενω. Για την πολυκατοικια ο μηχανικος εβγαλε 2 κοινοχρηστα ρολογια. Ενα για κλιμακοστασιο, ασανσερ και λοιπους κοινους χωρους και ενα αλλο για το υπογειο γκαραζ που εχει η πολυατοικια. Το θεμα ειναι οτι το ρολοι που ειχε προβλεφθει για το γκαραζ δεν ειχε μετρητη(ηταν δηλαδη μονο το κουτι και δεν ειχε συνδεθει) και το γκαραζ επαιρνε ρευμα απο το αλλο κοινοχρηστο της πολυατοικιας. Αφου λοιπον αποφασιστηκε σε συνελευση να κανουμε αιτηση για νεα παροχη για το γκαραζ μας ειπαν απο τη Δεη οτι δεν μπορει να βγει 2ο ρολοι "κοινοχρηστο". Θα πρεπει δηλαδη να βγει στο ονομα καποιου συγκεκριμενα. Οπως καταλαβαινετε, κανενας δεν θελει να βγει το ρολοι στο ονομα του. Το 2ο ρολοι (του γκαραζ) πρεπει να μπει οπωσδηποτε γιατι παιρνει ρευμα απο το κοινοχρηστο και το πληρωνουν και καποιοι που δεν εχουν καμια σχεση με το γκαραζ. Γνωριζει καποιος να με πληροφορησει τι μπορει να γινει;; Οντως δεν μπορει να βγει 2ο κοινοχρηστο ρολοι στην "διαχειρηση της πολυκατοικιας" ; Ευχαριστω..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.