Μετάβαση στο περιεχόμενο

ita vita

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ita vita's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Παρακολουθώ ένα σεμινάριο gis στο ΕΜΠ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΧΩΡΟΥ) στα πλαίσια του οποίου πρέπει να συντάξω μια τεχνική έκθεση βασισμένη στη χωρική ανάλυση,προτείνοντας μια ορισμένη περιοχή για δημιουργία οικισμού. Για να παραμετροποιήσω ένα από τα κριτήρια που μου έχουν τεθεί πρέπει να γνωρίζω τη σχέση κόστους ανάμεσα στην υποθαλάσσια και τη συνήθη επίγεια σύνδεση του οικισμού με το δίκτυο ΟΤΕ και ΔΕΗ ώστε να επιλέξω τη συμφέρουσα. Αν μπορεί κανείς να επιχειρήσει μια (γενική φυσικά) εκτίμηση θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ.
  2. Η αντιπροσωπεία στο Π. Φάληρο δίνει 60-80 εκ. Βελτιώνεται όμως στα 15 εκ αν αναβαθμιστεί ώστε να βλεπει GLONASS. Αναβαθμιζεται όμως και η τιμή... Είμαι στο παραλίγο να το αγοράσω για αγροτεμάχια ε.χ.. Αν βγάλει τα λεφτά του ίσως αγοράσω κι ένα ακόμα για διόρθωση και ακριβεια. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με την ακρίβεια στα υψομετρικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.