Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρία1996

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Μαρία1996

  1. Ναι ειναι διαφορετικό το ένα σχέδιο της άδειας από το άλλο...Και κάτι άλλο όταν λέει συνολικός όγκος εννοεί οικοπέδου;Η δομημένου χώρου+ότι έχει μείνει από το οικόπεδο? Ευχαριστώ πολύ
  2. Γεια σας χθες πήγα στην πολεοδομία για να πάρω αντίγραφα της άδειας της οικοδομής...Οι άδειες είναι 2 μια του 1980 και η άλλη 1981 ισογειο και πρώτος όροφος αντίστοιχα!Το θέμα μου είναι ότι πάνω υπάρχει ένα πρόχειρο σχέδιο του οικοπέδου και της οικοδομής που το έχουν ονομάσει υποπνημα μετά τοπογραφικου σκαριφησματος εκει λοιπόν το σχεδιο του ισογείου και του πρώτου ορόφου είναι τελείως διαφορετικό δλδ:στην άδεια του 1980 έχουν αφήσει 3.40 κενο χωρο μπροστά απο το κτήριο και απο τις δυο πλευρές δεξια και άριστερα από 2.5 μέτρα....Στην άδεια του 1981 έχουν αφήσει 5 μέτρα μπροστά από το κτήριο και το έχουν κολλήσει από την μια πλευρά πάνω στο διπλανό κτήριο και έχουν αφήσει τα 5 μέτρα από τη δεξιά πλευρά....δλδ άλλο σχέδιο στο ισόγειο και αλλο στον πρώτο αν μας κανουν έλεγχό θα έχουμε κάποιο πρόβλημα? Το κτήριο είναι χτισμένο βάση του δεύτερου σχεδίου...Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  3. Αυτός έχει κάνει μαγαζί και απαγορεύει το παρκάρισμα μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού...Ευχαριστώ πολύ!
  4. Ναι ειναι εντός σχεδίου και λέει ότι το ένα σπίτι ανήκει πλήρως στον ένα και το άλλο στον άλλο και τέλος ότι το οικόπεδο που μένει είναι μισό μισό
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!σήμερα πήρα το συμβόλαιο στα χέρια μου και λέει ότι είναι οριζόντια ιδιοκτησια και ότι είναι κοινόχρηστος χώρος η αυλή...γίνεται να είναι η είσοδος μου κοινόχρηστη και να μπαίνουν η να παρκάρουν όποτε θέλουν?
  6. Όχι θα μιλήσω με δικηγόρο...μας τα έχει αφήσει ο παππούς,είναι δύο σπίτια μέσα στο ίδιο οικόπεδο και έχουν και κοινή σκάλα...ένα σπίτι είναι δεξιά ένα αριστερά.τι είναι σύσταση κάθετων?αυτό περίπου που λέω?
  7. Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχουμε ένα σπίτι το οποίο δεν το χρησιμοποιούσαμε. Τώρα θέλουμε να μείνουμε εκεί και θέλουμε να φτιάξουμε την αυλή. Ο διπλανός μας(θείος) όμως που είναι στο ίδιο οικόπεδο δεν μας αφήνει και μας δημιουργεί προβλήματα, γιατί θέλει να βάζει το αμάξι του. Αν βγάλω κάποια άδεια, γίνεται να χτίσω; 'Εχω συμβόλαιο που λέει ότι η αριστερή πλευρά του οικήματος πάει σε αυτόν και σε μένα η δεξιά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.