Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θύμιος

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Θύμιος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είμαι ακόμη στη διαδικασία του παζαρέματος, πάντως πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να χτίζει το εν λόγω αγροτεμάχιο, αν τα βρούμε με τον ιδιοκτήτη και προχωρήσει πιο σοβαρά το θέμα, θα βγάλω το τοπογραφικό και τότε σίγουρα θα ξεδιαλύνουμε το θέμα ( ευελπιστώ με την δική σας βοήθεια)! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
  2. Σ' ευχαριστώ,με βοήθησε αρκετά η απάντησή σου!
  3. Γειά χαρα σε όλους! Έχω βρεί ένα αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου, αλλά σε περιοχή που έχει χωρις αμφιβολία πολλές προοπτικές ανάπτυξης, άρα το σκέφτομαι σαν επένδυση. Είναι 580 τετραγωνικά,ακριβώς στο σύνορο του σχεδίου πόλεως, μη άρτιο, μη οικοδομήσιμο και η τιμή του είναι 10.000 ευρώ! Θέλω να ρωτήσω τι ακριβως γίνεται, αν αυτο το αγροτεμάχιο ενταχθεί στο σχέδιο, θα μειωθεί το εμβαδόν του, θα πληρώσω υπεραξία και γενικότερα, τι θα συμβεί;;;; Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις σας φανούν κάπως γελοίες, αλλά είμαι παντελώς άσχετος με αυτά τα θέματα! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.