Μετάβαση στο περιεχόμενο

namna2

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

namna2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το προστιμο αυτο συμψηφίζεται μετα με το συνολικο κοστοσ της ρυθμισεις? Για τι ποσο μιλαμε στο περιπου για ενα μπαλκονι 5-7 μετρων? Γιατι εαν ειναι μικρο το προστιμο και συμψηφίζεται πιστευω οτι αξιζει κανεις το τρεναρει.
  2. Καλημερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης θεμα: Εστω οτι εχουμε ενα μπαλκονι το οποιο το μισο το εχουμε κλεισει και το εχουμε κανει δωματιο, η πολεοδομια εαν το εντοπισει δινει απευθειας προστιμο ή μας δινει ενα περιθωριο μεχρι να το γκρεμισουμε ή να το νομιμοποιήσουμε? Απο την στιγμη που τα κλεισμενα μπαλκονια δεν υπαγονται στην ρυθμηση περι αυθαιρετων. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Σας ευχαριστώ ολους για την βοηθειά σας.'Εχω αρχίσει να βγάζω μια άκρη σιγά σιγά.
  4. napoleon εαν υποθέσουμε οτι ο συμβολαιογράφος δεν είναι εν ζωή ποιον αλλων τρόπο γνωρίζεις.Κρατάνε αρχείο κάπου αλλου των τοπογραφικών; Ευχαριστω.
  5. Τα μόνα στοιχεία που εχω ειναι οι διαστάσεις των αγροτεμαχίων και το μέρος που βρίσκονται.Πιστεύεται οτι μπορεί να βρεθεί κάποια άκρη;Υπαρχει περιπτωση να μην μπορέσω να τα βρω καθόλου;
  6. Καλησπέρα σε όλους!Ζητώ την βοηθειά σας σαν γνώστες του αντικεμένου.Πριν απο απο 3 χρόνια ηρθαν στην κατοχή μου μέσω κληρονομίας 6 αγροτεμάχια,τώρα λόγο ενος σοβαρου προβλήματο υγείας ενος απο τα μέλη της οικογενειάς μου πρέπει να τα πουλήσω.Είναι ολα εκτός σχεδίου.Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω τα τοπογραφικα και ουτε γνωριζώ που ακριβός βρισκόνται τα αγροτεμάχια.Εχω ομως διαθήκη και συμβόλαια.Υπάρχει κάποια υπηρεσία που να κρατάει κάποιο αρχείο των τοπογραφικών.Οποιαδηποτε βοήθεια σας θα μου είνα πολύτιμη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.