Μετάβαση στο περιεχόμενο

lil

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνεχείς στέγες στο άνοιγμα των 10 μέτρων και πλαίσια ανά 6 μέτρα στα 12 μέτρα.
  2. Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να το κατασκευάσω με συνεχείς στέγες στο άνοιγμα των δέκα μέτρων αλλά ο πελάτης δεν συμφωνεί. Ισως ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει γνώμη να είναι ένας συγκριτικός πίνακας κοστολογίου ανάμεσα στις δύο λύσεις. Οπως και να έχει εγώ θα πρέπει να έχω σαφή εικόνα της κατασκευής για να προχωρήσω και αυτή την στιγμή δεν είμαι και τόσο σίγουρη.
  3. Εχω σκοπό να χωρίσω το άνοιγμα στα δύο με τον τρόπο που προτείνει ο paktomenos. Στέλνω και το παρακάτω σκαρίφημα με διατομές που έβαλα στην τύχη ως επεξήγηση στον iovo. Προφανώς και το φάτνωμα στο επίπεδο Υ-Χ θα κατασκευαστεί ολόσωμο με ενισχύσεις στους κόμβους κορφιά και δοκού-υποστυλώματος. Δεν ανεβαίνει το σκαρίφημα λόγω μεγέθους.
  4. Δεν νομιζω οτι μπορω να βαλω χιαστι, ο πελατης μαλλον θελει να κανει χρηση ολων των ανοιγματων ( υποστεγο).Σκεφτηκα να κανω μια κατασκευη οπως αυτη στο επισυναπτομενο....Πες μου την γνωμη σου....
  5. Θα ηθελα καποιος να με καθοδηγησει στο να κατασκευασω ενα μεταλλικο κτιριο με ανοιγμα 12m, υψος 6m και μηκος 30m με πλαισια ανα 10m, υποστεγο.Δουλευω σε instant και με απασχολει περισσοτερο το πως θα πρεπει να μορφωθουν τα ανοιγματα της πλευρας των 30m δηλαδη τα πλαισια των 10m. Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.