Μετάβαση στο περιεχόμενο

demo10

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Ιδιοκτήτες είμαστε στο δικό μας, η καμινάδα όμως είναι του άλλου σπιτιού οπότε θέλει ψάξιμο με το ποιος πρέπει να το φτιάξει. Συμφωνήσαμε να μην ξανα ανάψει το τζάκι μέχρι να βρεθεί μια λύση. Ξέχασα να αναφέρω πως πριν ένα μήνα αυτός που μένει στο σπίτι με το τζακι είχε φέρει άτομο για καθαρισμό καμινάδας. Υπάρχει περίπτωση ο καθαρισμός να προκάλεσε ζημιά στο σημειο του δικου μου υπνοδωματιου που περναει η καμιναδα του; Αν εχει να κανει με την ρωγμη που οδηγει στους διακοπτες που καπνιζουν ειναι καιρό και μεγάλωσε σταδιακά. Επισης να πω πως ακριβως διπλα στους διακοπτες ειναι το σημειο που τελειωνει ο τοιχος και κλεινει η μπαλκονοπορτα αρα θα εχει και κουφωμα απο πισω η αναμεσα. Αρχιτεκτονας μας προτεινε extra επενδυση καμιναδας στην υπαρχουσα.
  2. καλησπέρα σε όλους. εχω το εξης προβλημα. ειμασ Σε υπνοδωματιο στο σπιτι μου περναει η καμιναδα στο διαμερισμα του 1ο οροφου. Εγω βρισκομαι καποιους οροφους πιο πανω. Πολυκατοικια ειμαστε. Αρχικα να πω πως αυτο δεν πρεπει να ηταν στα αρχικα σχεδια διοτι δεν ειναι η κεντρικη καμιναδα που εχουν ολοι οι υπολοιποι οροφοι με τα τζακια μας που περνανε απο ολα τα σαλονια οι καμιναδες αλλα εγινε ολη η διαδικασια για να βγει τζακι στο διαμερισμα του 1ο οροφου που ηταν απο την αντιθετη πλευρα. Το προβλημα ειναι πως μολις αναψει τζακι αυτο το διαμερισμα θολωνει το δικο μου υπνοδωματιο απο την καπνιλα. Μυρωδια καμμενου ξυλου με λαδι!! Η διαρροη καπνου ειναι απο διακοπτες ρευματος στο δωματιο. Εβγαλα το καπακι απο τους διακοπτες και η καπνιλα ερχεται μεσα απο τα σωληνακια που εχουν καποια καλωδια. Πανω απο τους διακοπτες που καπνιζουν υπαρχει ρωγμη που παει μεχρι πανω, αν εχει καποια σημασια αυτο δεν γνωριζω. http://tinypic.com/m/jt1eh0/3 και 1 μετρο διπλα απο τους διακοπτες ειναι η καμιναδα του αλλου διαμερισματος http://tinypic.com/m/jt1egz/3 Το σπιτι του 1ου ειναι ενοικιαζομενο για να ασχοληθει ο ιδιος, και η ιδιοκτητρια του ειναι και αυτη που εφτιαξε την πολυκατοικια που βρισκεται εκτος ελλαδας πλεον. Απο που ξεκιναω με ολο αυτο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.