Μετάβαση στο περιεχόμενο

rafel7

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

4 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Καλησπέρα, Προσπαθώ να αλλάξω έναν κυλινδρο διπλης κατευθυνσης (η οπως αλλιως λέγεται...και χρησιμοποιηται κυριως σε πορτες αυλης κλπ) διοτι έχει χαθει το κλειδι.. Αφαιρωντας τον πυρρο ασφαλείας η κλειδαρια δε βγαινει απλα κουνιεται μπρος πισω για λιγα εκατοστα. Περα απο τη λύση του κλειδαρα τι αλλο μπορώ να κάνω? κάπου διάβασα για τρύπημα του με δράπανο χωρις να ξέρω αν ειναι ο πλεον σωστος τρόπος. μια βοηθεια παιδια...εκανα πριν λιγο μια αποπειρα και εριξα μπόλικο WD μπας και γινει κάτι. παρακαλω τη βοηθεια σας ο κυλινδρος ειναι ο παρακατω http://prntscr.com/itg39z
  2. παιδιά το χρέος σε όποιον πάροχο και αν είσαι χρεώνεται σε φυσικό πρόσωπο και όχι σε αριθμό παροχής, εάν ίσχυε τ αντίθετο οι μισόι (μην πω όλοι) οι ενοικιαστες δε θα μπορούσαν να νοικιάσουν νέο σπίτι. το πρόβλημα του προηγούμενου ενοικιαστή θα είναι όταν πάει να ζητήσει ρεύμα σε άλλη παροχή και σε οποιονδήποτε πάροχο δε θα του δώσουν λόγω χρέους σε άλλον ή στον ίδιο πάροχο. Απλά κάποιοι στη ΔΕΗ όπως συμβαίνει και σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες υπάλληλοι και διευθυντές δεν ξέρουν που πανε τα τέσσερα.
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, coulis χώρις να ξέρω με τι ασχολείσαι θέλω να σε ενημερώσω πως σήμερα μόλις μου ήρθε το ρεύμα.
  4. γνωρίζεις εαν υπάρχει περίπτωση να μην μου δώσει ρεύμα ο πάροχος (οχι ΔΕΗ) που έχω κάνει αίτηση?
  5. Καλησπέρα Νοικιάσαμε πρόσφατα ένα ακίνητο στις 13/2, πηγαίνοντας στη ΔΕΗ για να πάρω ρεύμα η ΔΕΗ δε μου δίνει ρεύμα διότι ο προηγούμενος ενοικιαστής έχει χρέος στην παροχή αρκετά μεγάλο 4ψήφιο νούμερο. Στράφηκα στην εύκολη λύση (άλλη εταιρεία), υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν και οι ίδιοι. Ποιές κινήσεις πρεπει να ακολουθήσω απέναντι στον ιδιοκτήτη δεδομένου οτι έχω προπληρώσει το μισό Φεβρουάριο και στο σπίτι πλέον θα μπώ αρχές Μάρτη. Επίσης στο συμβόλαιο έθεσα σαν όρο απέναντι στον ιδιοκτήτη να μου υπογράψει πως το ρολόι της ΕΥΔΑΠ είναι εξοφλημέν απο τυχόν προηγούμενα χρέη ενοικιαστών. Στην περίπτωση που ο επόμενος λογαριασμός ΕΥΔΑΠ έρθει με ανεξόφλητο ττι μπορώ να κάνω?
  6. καταλαβα, θεωρείς πως υπάρχει άλλος τρόπος για να απομωνοθεί ο θερμοστάτης μου??? ίσως κάποια ασφάλεια στο ωρόμετρο ή κάπου αλλού?? Επίσης όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τις σωληνώσεις με κάποιον τρόπο?
  7. Ευχαριστώ Γίωργο για την απάντηση σου Με βάση τα λεγόμενα σου και η καμένη πλακέτα θεωρείται μέρος του καυστήρα?τον οποίο υπενθυμίζω έχω συνεισφέρει κανονικά στη συντήρηση
  8. καλησπέρα και πάλι αρχικα να σας ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις συνεχίζοντας παρέλειψα μια "πινελιά", στη συντήρηση του καυστήρα συμμετείχα κανονικά. όμως προς το τέλος του έτους εμφανίστηκε μια βλάβη στην πλακέτα που δέχεται τις εντολές των θερμοστατών και για να λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης η ανάγκη για επισκευή ήταν επιβεβλημένη, επιπρόσθετα η δεξαμενή πετρελαίου είχε περί τα 100λίτρα και αποφασιστηκε η αγορά πετρελαίου. Εκεί είπα πως δε θα συμμετέχω στην επισκευή και στην αγορά πετρελαίου. Απο τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω πως για το ανοιγμα των σωληνώσεων και αφου δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να καταβάλω το αναλογουν για την αγορα και τοποθετηση της πλακετας τουλαχσιτον Σε αυτή την περίπτωση είναι νόμιμο το κλείσιμο της βάνας των σωληνώσεων ή ισχύει ότι μου έχετε πει. Ευχαριστώ προκαταβολικά Επίσης για τις εργασίες που θα γίνουν για την εγκατάσταση Φ.Α τι θα πρέπει να προσέξω έτσι ώστε να μην έχω παρατράγουδα μαζί τους, δεδομένου οτι οι σωληνώσεις απο την κεντρική παροχή Φ.Α. στο δρόμο, θα περάσουν παράλληλα με τα λούκια για τα νερά.
  9. Καλησπέρα, Πρόσφατα (12/2017) δήλωσα στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες οροφοδιαμερισμάτων πως δε θα συμμετέχω στην επισκευή του καυστήρα αλλά και στην αγορά πετρελαίου, λόγω της αλλαγής σε Φυσικό Αεριο εντος του επόμενου μήνα. Αυθαίρετα λοιπόν στον λέβητα μου κλείσανε τη βάνα του νερού και αφαιρέσαν και το διακόπτη. Η απομόνωση του δικτύου όλο αυτό το διάστημα δεν επιβαρύνει το δίκτυο σωληνώσεων του δικού μου οροφοδιαμερίσματος από τον παγιδευμένο αέρα ή ότι άλλο? Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.