Μετάβαση στο περιεχόμενο

pgala

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pgala's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. υπάρχει κάποιο υπόδειγμα για Τεχνική έκθεση αρμόδιου μηχανικού για Η/Μ ? ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να αναφέρει?
  2. Όταν ένα διαμερισμα πολυκατοικίας είναι πχ 100τμ και ειναι σε επαφή με το διάδρομο 2τμ του ανσασερ τότε βαζουμε συνολική επιφάνεια 102 και θερμαινόμενη επιφάνεια 100? Ή βάζουμε και τα δύο 100? Επίσης έχοντας τα κ από την μελέτη θερμομόνωσης πως υπολογίζουμε ακριβρώς τα U? Ευχαριστώ πολύ. Παρακαλώ αναρτάτε τα θέματά σας στη σωστή κατηγορία (το θέμα θα μεταφερθεί στον ΚΕΝΑΚ). Επίσης, διατηρείτε το περιεχόμενο του θέματος με βάση τον τίτλο του. Μη θέτετε διαφορετικά ερωτήματα στο ίδιο θέμα. Τέλος, συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, miltos.
  3. spiliosa σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.όλα οκ.
  4. Το έκανα αλλά τίποτα. Και repair του έκανα και επανεκκίνηση και το ξανα εκατέσησα αλλά ματαια.
  5. Κατέβασα την τελευταια έκδοση ΚΕΝΑΚ 1,29 και οταν πάω να το τρέξω μου λεει οτι δεν ειιμαι ο admin. Tο τρέχω με δεξί κλίκ--Run as admin μα πάει έχει το ίδοι πρόβλημα ούτε μου αποθηκεύει τους κωδικούς και πρέπει να του ξαναβάζω. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό? ευχαριστω
  6. Εγω εχω προβλημα για το εισοδημα που εβγαλα το 2010.Αλλα συμβαινει αυτό που λες ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει
  7. Στις προυποθεσεις του προγραμματος αναφερει : Στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα από την οικεία ΔΟΥ για το οικονομικό έτος της έναρξης δραστηριότητάς τους, το ατομικό εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 15.000,00€. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ πχ 2010 είναι ότι εισοδηματα ειχες το 2009 αλλά εαν εννοει χρήση ετους είναι τι εισοδημα εχεις το 2010 το θεμα ειναι τι ζητα ο ΟΑΕΔ.Το γνωριζει καποιος?
  8. Θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος κανει εκανε εναρξη στην ΔΟΥ το 2010 ποιο εισοδημα του πρεπει να ειναι μικροτερο απο 15000€?του 2010 ή του 2009?
  9. εάν είναι παλιός ο κινητήρας δηλαδή euro i δεν μπορείς να βγάλεις έγκριση τύπου. Αλλά μπορείς να ζητήσεις ατομική έγκριση τύπου από το ΥΠΕΧΩΔΕ και αν είσαι ''τυχερός'' θα βγεί.
  10. χρειάζεσαι φωτογραφία και αποτύπωμα από το ταμπελάκι του κινητηρα όπως επίσης και την έγκριση τύπου του κινητήρα για να καταθέσεις τα δικαιολογητικά για έγκριση τύπυ στο ΥΠΕΧΩΔΕ. το μ.ε. δεν έχει ταμπελάκι στον κινητήρα?
  11. Ευάγγελε είναι εύκολο να μου στείλεις και σε μένα αυτή την φόρμα? Ευχαριστώ. [email protected]
  12. Ευάγγελε είναι εύκολο να μου στείλεις και σε μένα αυτή την φόρμα? Ευχαριστώ.
  13. iliekater το αρχείο extra_pachet_numbet_003.exe έχει πολλά αρχεία δηλαδή extra_pachet_numbet_003.exe.001 extra_pachet_numbet_003.exe.002 κ.τ.λ και όταν κάνω διπλό κλικ πάνω σε αυτά με ρωτάει με ποιό πρόγραμμα να τα τρέξει και δεν τρέχουν μόνα τους σαν exe. Γνωρίζεις κάτι για αυτό, Ευχαριστώ πολύ
  14. σε ευχαριστώ πολύ iliekater,από ότι είδα νομίζω ότι όλα είναι οκ. σε ευχαριστώ και πάλι
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.