Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕYΚΛΕΙΔΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Λογιστής

ΕYΚΛΕΙΔΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στη δική του θέση χωράει άνετα, καλύπτει τη δική μου γιατί ετσι τον βολεύει και δεν υπαρχει καμία ''επικάλυψη'' στα συμβόλαια. Απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να βρώ ενα μηχανικό και να οριοθέτησει τις θέσεις και να μου δώσει ένα έγγραφο-βεβαίωση. Αν πάλι δεν συμορφωθεί με την οριοθέτηση θα πάω σε δικηγόρο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ήταν πολύ χρήσιμες.
  2. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την βοήθεια ενός μηχανικού στος εξής θέμα. Έχω θέση σταύθμευσης πυλωτής, ως παρακολούθημα του ακινήτου (προβλέπεται και περιγράφεται στη σύσταση και το συμβόλαιο αγοράς). Το ακίνητο είναι κατασκεύης 2010. Η θέση σταύθμεσης συνορεύει με μιά αλλη θέση στάυθμευσης άλλου ιδιοκτήτη. Δηλαδή ξεκινάει από συγκεκριμένο σημείο εντός της πυλωτής και τελειώνει εκέι που αρχίζει η θέση του άλλου ιδιοκτήτη. Η διαφωνία έγκειται στο γεγονός, ότι ο άλλος ιδιοκτήτης, της γειτονικής θέσης, δεν δέχεται το σημείο όπου ξεκινάει η δική μου η θέση, λέγοντας ότι ξεκινάει 1 μετρο πιο πίσω. Το αποτέλεσμα είναι να καταπατά το 1 μέτρο που ανήκει στη δική μου θέση και εγω να μη μπορώ να παρκάρω γιατί το αμάξι δεν χωράει να μπει. Του έδειξα την κάτοψη αλλά δεν την δέχεται λέγοντας ότι δεν ξέρω να τη διαβάζω. Παράλληλα αρνείται να αναθέσουμε από κοινού τη διαγράμμιση των θέσεων πάρκιν σε ανεξάρτητο μηχανικό. Επειδή θέλω να κινηθώ νομικά, θα ήθελα να μου πείτε αν μπορεί να γίνει διαγράμμιση από μηχανικό και να αποτυπωθεί εγγράφως (πέρα από τη κάτοψη). Δηλαδή αν υπάρχει κάποια βεβαίωση που να περιγράφει ή να απεικονίζει φωτογραφικά τα όρια της θέσης σταύθμευσης που έχω, για να μπορέσω να του τη κοινοποιήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.