Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rec21

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά ! Το κόστος της άδειας είναι ανάλογο με κάτι ? π.χ τετραγωνικά κτλπ ? Λογικά η άδεια για ένα τέτοιο οίκημα δεν θα είναι ποιο φτηνή από μια ενός κανονικού σπιτιού ? Επίσης οι αμοιβές τον επαγγελματιών που θα χρειαστώ είναι σχετικές η βαράει ο καθένας ότι γουστάρει ? Εννοώ αν μπορεί να μου πει κάποιος ότι για ένα τέτοιο οίκημα θα σε χρεώσουν για άδειες και μελέτες 4-5 χιλιαρικα και οχι απο 1 εως 5 ας πουμε (τυχαία νούμερα ,δεν ξέρω τι τιμές κυμαίνονται οι άδειες και οι μηχανικοί) Υπάρχει κανεις από εδώ που έχει ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο ? Γιατί με βλέπω να προχωράω σχετικά στα τυφλά ακόμα και κοιτάω να αποφύγω από την αρχή όσα περισσότερα θέματα μπορώ ώστε να ξέρω και εγώ ο ίδιος τι ακριβώς ζητάω ! Ευχαριστώ και πάλι παιδιά !
  2. Καλησπέρα Ομάδα και καλός σας βρήκα ! Θα ήθελα την βοήθεια σας ως ποιο ειδικοί σε αυτά. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν μπει σκέψεις για να προχωρήσω σε κατασκευή κατοικίας από container. Έχω δει αρκετά πράγματα από internet κύριος και έχω καταλήξει στο ότι μου αρέσει και θα ήταν εφικτό σχετικά από την πλευρά μου ώστε να υλοποιηθεί (έχω δει και για σύμμεικτες τις οποιες δεν έχω ακυρώσει απλά έχουν μεγαλύτερο κόστος). Το όλο concept το έχω σκεφτεί ως εξής : είναι κάπως DIY project ,έχει μικρότερο κόστος και το βασικό ότι δεν θέλει μαζεμένα τα χρήματα ,δηλαδή μπορώ π.χ να ρίξω το τσιμέντο της βάσης αύριο και να συνεχίσω με την αγορά των κοντέινερ σε 6 μήνες και από εκεί και έπειτα με προσωπική δουλειά να ετοιμαστεί αφού δεν έχουμε και πίεση χρόνου. Έχω βρει άπειρες ιδέες για κατασκευές στο internet και κυριολεκτικά έχω χαθεί ! Από άδειες κτλπ τι γίνετε με αυτό το θέμα στην Ελλάδα ? Επίσης σε τι επαγγελματίες θα πρέπει να απευθυνθώ αναγκαστικά ? Πολιτικο μηχανικό ? Αρχιτέκτονα ? Χρειάζονται μελέτες κτλπ ? Θέλω από βδομάδα να απευθυνθώ στην πολεοδομία της περιοχής μου για περαιτέρω ερωτήσεις απλά θέλω να είμαι λίγο προετοιμασμένος ως προς το τι να ρωτήσω ακριβώς και τι απαντήσεις να περιμένω ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Υγ. Εχουμε λοιπον.. - οικόπεδο 900 τετραγωνικών στην περιοχή της Kομοτηνής με ότι συνεπάγεται αυτό (κρύο - ζεστη). - 2 τουλάχιστον 40ρια HC Container (3 θέλω αλλα θα δω ανάλογα ποσο θα ανεβεί το γενικό κόστος με το extra container). - Πίεση χρόνου δεν υπάρχει για την κατασκευή. - Πολύ προσωπική εργασία. - Μόνιμη κατοικία. Υγ 2. Σίγουρα κάτι θα ξέχασα γιατί έχω καεί τον τελευταίο καιρό με το θέμα και συγγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές post. Ελπίζω να βγάλω μια άκρη κάποια στιγμή και είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε απορία σας ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! -Rec21
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.