Μετάβαση στο περιεχόμενο

John Iliadis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by John Iliadis

  1. Ναι, συνάδελφοι, έχετε απόλυτο δίκιο!! Φαίνεται ότι ήταν αυτό τελικά το site.... (δεν μπορούσα να εμφανίσω την λίστα των αεροφωτογραφιών) Σας ευχαριστώ πολύ!!
  2. Συνάδελφοι, ούτε η Γ.Υ.Σ ήταν, ούτε το κτηματολόγιο. Εμφάνιζε αυτομάτως τα περιγράμματα κάλυψης της κάθε αεροφωτογραφίας και κλικάροντας εμφάνιζε την αεροφωτογραφία χωρίς να μεσολαβήσει ΚΑΜΙΑ παραγγελία σε ΚΑΝΕΝΑΝ φορεά. Εμφάνιζε κανονικά την αεροφωτογραφία στην οθόνη και μπορούσες να κάνεις print screen και να την έχεις!
  3. Όχι, ήταν κάποιο site αποκλειστικά για αεροφωτογραφίες, το οποίο όταν εστίαζες σε μια περιοχή, σημείωνε με ορθογώνια περιγράμματα ακριβώς την περιοχή κάλυψης της κάθε αεροφωτογραφίας και όταν κλίκαρες πάνω στο περίγραμμα αυτό, σου εμφάνιζε την αεροφωτογραφία.
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα, είχα βρεί ένα site (πριν περίπου 2 χρόνια) όπου είχα δωρεάν πρόσβαση σε αεροφωτογραφίες από την Ελληνική επικράτεια από την δεκαετία του '60 (ίσως και παλαιότερα) μέχρι σήμερα (νομίζω) με διάφορες αναλύσεις και τεράστιο πλήθος αεροφωτογραφιών. Ήταν εξαιρετικά απλό στην χρήση και πολύ βοηθητικό. Λόγω ... κλοπής του υπολογιστή μου, έχασα και το site αυτό... Ψάχνω στο google να το ξαναβρώ, αλλά δεν έχω καταφέρει ώς τώρα κάτι.... Δεν θυμάμαι καν πώς το έλεγαν... Μήπως κάποιος από εσάς το έχει υπόψιν του; (δεν νομίζω όμως ότι ήταν κάποιου επίσημου κρατικού φορέα) Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.