Μετάβαση στο περιεχόμενο

konstantina l

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

konstantina l's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Το χρέος είναι του ιδιοκτητη και δυστυχως εχει γινει διακοπή λόγω χρέους και για να γινει επανασυνδεση στο ονομά μου, μου είπαν από τη ΔΕΗ ότι πρέπει να δωθει το 50 % της οφειλης του ιδιοκτητη για να μπορεσει να κανει ο ιδιοκτητης ρυθμιση και μονο αν γινει ρυθμιση μπορω εγω ως ενοικιαστρια να πάρω το ρολόι στο ονομα μου .Το ποσό αυτο όμως (το 50%) είναι μεγαλο και θα το δωσω εγω ως προκαταβολη ενοικιων για 1 χρόνο. Αυτο που με ανησυχει είναι πως ειμαι εξασφαλισμένη ότι αφού γίνει ρυθμιση του ιδιοκτητη ( με το ποσο που θα εχω δώσει εγω) ότι δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα ώστε να παρω το ρολόι στο ονομά μου. Αν το ζητήσω γραπτώς από τον υπάλληλο της ΔΕΗ είμαι εξασφαλισμένη?
  2. καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας όσον αφορα το παρακάτω πρόβλημα. Πρόκειται να νοικιασω ένα διαμερισμα που όμως ο ιδιοκτητης στο ονομά του έχει οφειλη 14000 ευρω για την οποία είχε γινει ρυθμιση και σταματησε να τη πληρωνει με αποτελεσμα να του κόψουνε το ρεύμα. Μου είπαν από τη ΔΕΗ ότι για να μπορεσω να πάρω το ρολοι στο ονομά μου ως ενοικιαστης πρέπει ο ιδιοκτήτης να πληρωσει 7000 ευρω για να ξανακάνει ρυθμιση και μετα να γινει η νέα συμβαση στο ονομά μου. Αποφάσισα να δωσω εγω τα 7000 ευρω (προκαταβολή ενοικίων) αλλά πως μπορω να εξασφαλιστω ότι αφου πληρωσω τη ρυθμιση του θα μπορεσει να γινει η μεταφορα στο ονομά μου και δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα να ηλεκτροδοτηθει ξανα το διαμερισμα. ¨οπως καταλαβαίνετε το ποσο είναι μεγάλο και θα ήθελα να εξασφαλιστω ότι μετα θα έχω ρεύμα. Ευχαριστω εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.