Μετάβαση στο περιεχόμενο

billdj

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

billdj's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι οι αποθήκες είναι ξεχωριστοί χώροι αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο έχουν υποπινακες. Στην δικιά μου έχω τοποθετήσει. Έχω ενδιάμεσο και η κατανάλωση που κάνω ισούται με 3 λάμπες led για λίγα λεπτά οπότε πάω ( 1 - 2 φορές την εβδομάδα ). Το πρόβλημα τους είναι ότι την συγκεκριμένη αποθήκη που αγόρασα τους την είχε παραχωρήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δωρεάν για πάρα πολλά χρόνια και είχαν μέσα τα πράγματά τους. Προφανώς εμένα με βλέπουν σαν τον κακό τύπο που πήγα και τους ξεβολεψα. Οπότε θα πάω μια βόλτα στην δεδηε στους Αγίους Αναργύρους να ρωτήσω. Γνωρίζεις τι χαρτιά θα πρέπει να έχω μαζί? Πχ συμβόλαιο κτλ
  2. Γεια χαρά σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα μια αποθήκη (από τις 4 που υπήρχαν) στο υπόγειο πολυκατοικίας 3 οροφοδιαμερισμάτων η οποία άνηκε στον κατασκευαστή. Οι αποθήκες των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων ηλεκτροδοτούνται από τα αντίστοιχα ρολόγια του κάθε διαμερίσματος. Η δικιά μου αφού δεν αντιστοιχούσε σε κανένα διαμέρισμα παίρνει ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόι και έχω τοποθετήσει ενδιάμεσο μετρητή. Η ερώτηση μου προς τους γνώστες είναι αν είναι νόμιμο αυτό. Αν είναι νόμιμο μπορεί κάποιος από τους ιδιοκτήτες να με υποχρεώσει να βάλω ρολόι δικό μου και η δεή δίνει ρολόι σε αποθήκες? Επίσης είναι νόμιμο οι αποθήκες να παίρνουν ρεύμα από το ρολόι του σπιτιού? Δλδ σε κοινόχρηστο χώρο κατεβάζοντας τον γενικό του κοινόχρηστου πίνακα συνεχίζει να υπάρχει ρεύμα το οποίο είναι επικίνδυνο για τυχόν εργασίες στο χώρο. Διευκρινίζω οτι δεν μένω στο ίδιο κτήριο και η αποθήκη δεν έχει καμία σχέση με επαγγελματικό χώρο. Είναι απλά για οικιακή χρήση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.