Μετάβαση στο περιεχόμενο

vng

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ηγουμενίτσα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

vng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα στο foroum. 2 MW φωτοβολταικό πάρκο με trackers στην Θεσπρωτία.
  2. Θα είμαι σύντομος!Έχω δίλημμα συνάδελφοι, για κρουστικό - σκαπτικό ποιο απο τα δύο να προτιμήσω αυτό http://www.etools.gr/ergaleia-hlektrika/pistoleta/bosch/gbh-5-40-dce-dmf-10-bosch-pistoleto-kroustiko-peristrofiko.html ή αυτό http://www.toolservice.gr/hr4011c-makita.el.aspx ; Δεκτές και άλλες προτάσεις στην κατηγορία των 6kg! Μπαταρίας 99% θα αγοράσω makita!! Ευχαριστώ..
  3. Οι μάρκες εργαλείων που έχω καταλήξει είναι bosch makita και με δυνατό αουτσαιντερ την dewalt. [ Όσο για την hilti εκτος απο το οτι ξεφέυγει λιγο στις τιμές απο τις προαναφερθείσες εταιρίες θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός οτι δεν μπορείς να βρεις στο internet τιμοκατάλογο των προιοντων τους έστω και με e-mail αφού δώσεις τα στοιχέία σου] Επιστρέφοντας στο θέμα θα έκανα την εξής ερώτηση: Ποια από τις τρεις παραπάνω εταιρίες θα επιλέγατε με την προυπόθεση οτι τα εργαλεία έχουν παραπλήσιες τιμές και παρόμοια χαρακτηριστικά;
  4. Χαιρετώ τους συνάδελφους ηλεκτρολόγους και όλο το φόρουμ φυσικά! Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα αφενός γιατί από το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα παρόμοιο και αφετέρου γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.Ηλεκτρολόγος είμαι και ψάχνω να αγοράσω εργαλεία μπαταρίας 10,8v και 18v (3.0ah) αλλά και καλωδίου κρουστικά-περιστροφικά sds plus (2 kg)και sds max (5-6kg ή 7-8kg)[Ουσιαστικά ένα πακέτο ηλεκτρολόγου][Μικροεργαλεία οπως πένσες κατσαβίδια πολύμετρο κ.α τα διαθετω ήδη].Έχω διαλέξει κάποια από 2-3 εταιρίες αλλά θα ήθελα στην αρχή να δω τις αυθόρμητες προτάσεις σας.Οι γνώμες σας και οι εμπειρίες σας θα μετρήσουν σίγουρα στην επιλογή μου. Ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.