Μετάβαση στο περιεχόμενο

athanasiosmed

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

athanasiosmed's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. επικοινωνησα με τον ηλεκτρολογο που εγκατεστησε το ρελε και του ειπα το προβλημα . αυτος με τη σειρα του μιλησε με τη legrand και του ειπαν οτι το τυπου A δε θα βοηθησει γιατι ειναι πιο ευαισθητο απο αυτο που εχω. Δε φανηκε φυσικα να γνωριζουν το θεμα. Τι να τους απαντησω? Ο ηλεκτρολογος ειναι διατεθημενος να μου το αντικαταστησει.. Ειμαστε σιγουροι οτι το τυπου Α θα λυσει το προβλημα? ευχαριστω πολυ
  2. επικοινωνησα με τον ηλεκτρολογο που εγκατεστησε το ρελε και του ειπα το προβλημα . αυτος με τη σειρα του μιλησε με τη legrand και του ειπαν οτι το τυπου A δε θα βοηθησει γιατι ειναι πιο ευαισθητο απο αυτο που εχω. Δε φανηκε φυσικα να γνωριζουν το θεμα. Τι να τους απαντησω? Ο ηλεκτρολογος ειναι διατεθημενος να μου το αντικαταστησει..
  3. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Κάτι τελευταίο. Επειδή το σπίτι δεν είχε ρελε διαφυγής και κάλεσα ηλεκτρολογο και μου τοποθέτησε αυτό, ήταν λάθος επιλογή το ρελε που μου έβαλε? Θα πρέπει να του ζητήσω να το αντικαταστήσει η ή επιλογή ήταν σωστή αλλά για την περίπτωση μου δεν βοηθάει???
  4. Εκτος από το να είναι το ρελε A και επώνυμο, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ποια πρέπει να ειναι?
  5. Οχι. Με το αναβοκατεβασμα του γενικού δεν πέφτει το ρελε. Μόνο μετά από διακοπή ρεύματος.
  6. Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με το ρελέ διαφύγει. Ενώ λειτουργεί κανονικά και με το κουμπάκι του τεστ πέφτει, όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος στην περιοχή και επανέλθει το ρεύμα πάντοτε ρίχνει το ρελέ. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.