Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikosele

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια να'στε καλά . Μηχ. Περιβαλλοντος προτιμησε . Καλό καλοκαίρι .
  2. 13600 είναι τα μόρια που εχει πιασει . Όπως ακριβώς λες είναι τρομερά δύσκολο να πάρεις σε αυτή την ηλικία μια τέτοια απόφαση .Το πολυτεχνείο της κρητης το είχε στα υπόψιν της πριν καν δώσει ,προέκυψε των Ιωαννίνων λόγω των εξελίξεων που έγιναν στην σχολή (αν και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνει αυτό που λέει η απόφαση συγκεκριμένα "ένταξη στην βασική ειδικότητα των Χημικών Μηχανικών" ) http://www.materials.uoi.gr/TEE-apofasi-2017a.pdf Αυτο που ξέρω είναι οτι αν πέρναγε γεωπονικό θα ήταν ευχαριστημενη απο τις πρωτες επιλογες της (μαζι με χημικων μηχανικων) , τμηματα με οσο δυνατόν λιγότερη βιολογία αλλά οχι ιχθυοκαλλιεργεια που είναι πολύ κοντά στα μόρια αυτή στο βολο , αν δηλαδή η των υλικών είχε και δυνατότητα για τρόφιμα μάλλον εκεί θα διάλεγε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ξέρω είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο αλλα και τα δυο λεει οτι της αρεσουν σαν μαθηματα ενω πχ Μηχ.Παραγωγης πολυ οικονομικά και δεν θελει . Αυτό που ήθελα να μάθω είναι το απλό στην Ελλάδα στην αγορά εργασίας ποιους ανταγωνιζονται ασχέτως μισθών και θέσεων εργασίας . Δηλαδή αγαπητε Ηρωνα εσύ σαν Μηχ. Περ. εχεις να ανταγωνιστεις και τους πολιτικους μηχανικους που εχουν ένα μεταπτυχιακό περι περιβαλλοντος ? και τις δυο σχολές δεν τις διαλέγει απο ανάγκη, απλά και οι δυο ηταν πιο κατω στις επιλογες της χωρις φυσικα κανεις να γνωριζει ουτε καν η ιδια αν οι πρωτες επιλογες της ειναι πιο "σωστες" απο τις τριτες.... τελευταίες τώρα θα δηλώσει γεωλόγος , γεωγράφος αθηνα δεν θέλει πχ στατιστική που την πιάνει . για ολα αυτα εκανα τον κοπο να μπω εδω μεσα και να ρωτήσω μεταξύ των δυο ποια εχει εστω ενα μικρο προβαδισμα ως προς την αλλη απο αποψη ως προς τα δικαιωματα που εχουν και με τον ανταγωνισμο απο αλλες σχολες . Σας ευχαριστώ πολύ που κάνετε τον κόπο να δώσετε ένα χερι βοηθειας.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση προσπαθώ να μην επηρεάσω εγώ μια βοήθεια ζήτησα από πιο ειδικούς . Απορία διάβασα πχ την αποφαση της ένταξης στο ΤΕΕ της σχολής των Ιωαννίνων αλλά είχε δυο σημειώσεις τι σημαίνουν αυτές ? ΤΙ της αρέσει ? να δημιουργεί και να προσφέρει ..... Παραγωγής και διοίκησης δεν της αρέσει. Απλα μια γνώμη θα ήθελα που θα την διαβάσει η ίδια από ανθρώπους του χώρου . Στις ιστοσελίδες των σχολών όλα τέλεια φαντάζουν.
  4. Καλησπερα συγγνωμη για το ανοιγμα ενος καινουργιου θεματος αλλα αν μπορειτε μια βοηθεια , μια γνωμη . Πατερας ειμαι και η κορη μου ειναι μεταξυ των δυο αυτων σχολων του Μ.Π. της κρητης στα χανια και επιστημης υλικων στα γιαννενα που απο περσυ αν δεν κανω λαθος ειναι και αυτη στο ΤΕΕ βεβαια ειναι και αρκετα θυμωμενη με το εαυτο της για την χαμηλη βαθμολογια που επιασε στις φετινες πανελληνιες . Το ουσιαστικο ερωτημα ειναι ποια απο τις δυο νομιζετε οτι εχει λιγο καλλιτερες προοπτικες για επαγγελματικη αποκατασταση τοσο εδω οσο και εξω και λιγοτερο συναγωνισμο απο αλλες σχολες .δηλαδη πρακτικα στην αγορα εργασιας ο των υλικων εχει να συναγωνιστει πχ τους χημικους μηχανικους ή ο του περιβαλλοντος τους πολιτικους μηχανικους ? ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.