Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τmos3

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Τmos3

  1. ;Καλή Μέρα! Σας Ευχαριστώ! Ναι, ο διπλανός συνιδιοκτήτης έχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης (το μισό), μ' αυτόν δεν έχουμε θέματα... Μόνο αυτή η πόρτα υπάρχει, για τον πίσω ακάλυπτο. Δεν βγαίνει εκεί έξω, δε καθαρίζει, κ' γενικά δεν δίνει σημασία μόνο εγώ καθαρίζω εκεί.. Το θέμα είναι με τους πιο πάνω, … μέχρι κ ψαροκόκαλα βρίσκω εκεί έξω. (δηλ ο καθένας τα αποφάγια του τα τινάζει ανεξέλεγκτα εκεί να μην πω κ για τα νερα, ή τα ΄ρούχα που πέφτουν κάτω, κ δε μπορώ να ξέρω πότε αποτελούν Εστία Μικροβίων ) το ίδιο γίνεται κ μπρος όπου μου ανήκει η πρασιά 100%. Η Αδ Οικοδ, 2/2002.
  2. Σας ευχαριστώ που μ' απαντήσατε! Πήγα σε δικηγόρο, αφού είδε συμβόλαιο-σχέδια ισογείου, είπε "δεν ανησυχείς για τίποτα, είσαι δικαιούχος σ' αυτούς τους χώρους...."! το ερωτημά μου είναι: Φωνάζω το 100, κλειδώνω την πόρτα, (είχα κάποια τσάπα κ.α. που καθάριζα εκεί έξω και τα' χουν πάρει, καθώς μου ξήλωσαν κ 1 δέντρο).
  3. Γειά σας! Έχω παρόμοιο πρόβλημα.. Ως ιδιοκτήτης υπερηψομένου Ισογείου διαμερίσματος και βάσει καταστατικού της πολυκατοικίας, μου ανήκει ολόκληρη η πρασιά μπρος απ'το διαμέρισμα (όπου συμπεριλαμβάνεται κ' μιά ανοιχτή θέση στάθμευσης μου) και μεγάλο μέρος του ακάλυπτου στο πίσω μέρος(όπου δεν έχω απ'εθείαν πρόσβαση, αλλά μέσω μιάς πόρτας που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο). έχουν δικαίομα να τινάζουν ή να πετάνε νερά οι από πάνω σ'αυτούς τους χώρους? Λεκτικά, το'χω πει αρκετές φορές, δεν υπακούει δεν το αποδέχεται μόνο ένας ιδιοκτήτης.... Τι μπορώ να κάνω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.