Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavag

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stavag

  1. Σ'ευχαριστώ για την επεξήγηση. Πρέπει να βρώ ποιός είναι για την πόλη που μένω?
  2. Ήμουν αυτοαπασχολούμενος Πολιτικός Μηχανικός και έκλεισα τα βιβλία μου από 31/12/2016. Εξακολουθούν μέχρι σήμερα να με χρεώνουν εισφορές στο ΕΦΚΑ (αν και το 2017 είχα στείλει σε emails του τσμεδε τη βεβαίωση διακοπής εργασιών και αίτηση για να σταματήσουν να μου χρεώνουν εισφορές). Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις: α)το δείγμα της αίτησης που έστειλες στο τσμεδε (τους έστειλες κάτι άλλο εκτός και από τη βεβαίωση διακοπής εργασιών) και β)τις ηλεκτρονικές δ/νσεις του τσμεδε που έστειλες τα έγγραφα. Υπέβαλες και στο κεντρικό τσμεδε τα χαρτιά αυτά (πήρες αρ. πρωτοκόλου?) Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να βοηθήσεις.
  3. Επειδή έχω και εγώ κλειστά τα βιβλία μου από 31/12/16 και συνεχίζουν να μου χρεώνουν εισφορές, σου είναι εύκολο να μου στείλεις ένα δείγμα της αίτησης που υπέβαλες στο τσμεδε. Την αίτηση μαζί με την παύση στην εφορία την κατέθεσες στο τσμεδε της Αθήνας και σε ποιό τμήμα (πήρες αρ. πρωτοκόλου?) Τί είναι αυτό το ΣτΠ που αναφέρεις? Στο email που αναφέρεις ([email protected]) έστειλες όλα αυτά που υπέβαλες αυτοπροσώπως στο κεντρικό τσμεδε? Τί άλλο έκανες και κατάφερες και σου έσβησαν τις λανθασμένες εισφορές? Θα σου ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσες να κάνω και εγώ τα αντίστοιχα.
  4. Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός. Από 31/12/2016 έχω κλείσει τα βιβλία μου στην εφορία. Το ΕΦΚΑ εξακολουθεί να μου χρεώνει εισφορές. Στο τοπικό τσμεδε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχω στείλει (το 2017) σε διάφορα email του τσμεδε, το χαρτί της εφορίας (για το κλείσιμο των βιβλίων) και αίτημα για να πάψουν να χρεώνουν εισφορές. Επίσης, επειδή χρειαζόμουν ασφαλιστική ενημερότητα είχα πληρώσει εισφορές για το πρώτο εξάμηνο του 2017. Ξέρει κάποιος συνάδελφος μία σίγουρη διαδικασία την οποία έκανε και του διαγράφηκαν οι εισφορές που χρεώνουν μετά το κλείσιμο των βιβλίων? Πρέπει να πάω στα κεντρικά του τσμεδε στην Αθήνα? Τις εισφορές του 2017 που έχω πληρώσει δεν θα πρέπει να μου τις επιστρέψουν? Μπορούν αυτές να ισοψηφιστούν με ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχω στο τσμεδε? Για οτιδήποτε μου στείλετε που θα με βοηθήσει, θα σας είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.