Μετάβαση στο περιεχόμενο

ezio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Κύριε Γιάννη,σας ευχαριστώ θερμά. Μάλλον εμπίπτω στη δεύτερη κατηγορία βάσει της δήλωσης του Μηχανικού πάνω στο τοπογραφικό.Το τετράπλευρο που έχει τα στοιχεία Α-Β-Ε-Ζ είναι το σχηματιζόμενο "νέο" οικόπεδο που προκύπτει απο την ένταξη.Αυτό λοιπόν,λογικά,ανήκει στο Δημόσιο,ή στο Δήμο. Αυτό εγώ,πώς μπορώ να το ενώσω -νόμιμα-με το υφιστάμενο ώστε να μεγαλώσω το δικό μου οικόπεδο;Ο Τοπογράφος την κάνει αυτή τη δουλειά;Ανέβασα μία φωτό,δεν ξέρω αν σας διαφωτίζει. Συγχωρήστε την άγνοια μου,είμαι τελείως εκτός αντικειμένου.
  2. Καλημέρα σε όλους,ευχαριστώ για την αποδοχή. Είμαι ιδιώτης,κάτοχος ενός οικοπέδου με κτίσμα και μαντρότοιχο στα Καλύβια Θορικού από κληρονομιά. Το οικόπεδο όταν αγοράστηκε ήταν εκτός σχεδίου.Πρίν κάποια χρόνια εντάχθηκε στο σχέδιο.Ο τοπογράφος που έκανε το τοπογραφικό,έχει αποτυπώσει ένα τριγωνικό κομμάτι περίπου 50 τμ στην άνω αριστερή γωνία του οικοπέδου.Μου είπε ότι υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω το οικόπεδο.Ισχύει;Νομίμως φυσικά. Που πρέπει να απευθυνθώ;Σε Μηχανικό της περιοχής ίσως; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.