Μετάβαση στο περιεχόμενο

Prodromos00

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Prodromos00's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατά 90% θα ξαναδώσω πανελλήνιες απλά φοβάμαι μήπως βαρεθώ κατά μέσα της χρόνιας... Επίσης θέλω να ρωτήσω αν η σχολή των ημμυ έχει κορεστεί αρκετά;
  2. Όχι δεν έγραψα 18 και κάτι, έγραψα πανελλήνιες του 2018 εννοούσα! Και ναι η σχολή των ημμυ φέτος και περσυ ήταν 15.500 μόρια!!
  3. Ευχαριστώ Γιάννη για την απάντηση σου, και συγχαρητήρια για την απόφαση σου να ξαναδώσεις! Αρχικά θα γραφτώ σίγουρα στη σχολή για να έχω τα μπόνους ως φοιτητής(προσφορά what’s up βλέπε φωτό) :Ρ . Σκέφτομαι όντως πολύ σοβαρά να κάτσω να ξαναδιαβασω για πανελλήνιες, απλά δεν ξέρω αν μέσα στη χρόνια βαρεθώ και κουραστώ από τα ίδια που θα διαβάζω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν κάτσω Θεσσαλονίκη έχει και τα καλά ότι θα πάρω δίπλωμα οδήγησης, όποτε θα είμαι έτοιμος πρωτοετής για βόλτες, και δεν ξέρω αν αρχίσω και γυμναστήριο για να ξεδίνω και λίγο από το διάβασμα. Συμφωνώ επίσης πως δίχως σχολείο και πολλούς φίλους θα έχω πιο πολύ χρόνο.
  4. Γεια σε όλους που διαβάζουν αυτό το ποστ! Φέτος έγραψα πανελλήνιες 18’ και έχω περάσει 8οοδος από τους 120 κάτι, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ περιβάλλοντος στη Ξάνθη. Αυτή η σχολή δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή αφού σκεφτόμουν από την αρχή για ημμυ οπουδήποτε! Η ερώτηση μου είναι η εξής: 1. Αξίζει να πάω στη ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ περιβάλλοντος ή να ξανα προσπαθήσω για ημμυ; 2. Όσοι έχουν δώσει 2 φορές πανελλήνιες θέλω να μου πουν τις εμπειρίες τους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.