Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stella Gkioka

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Έχετε απόλυτο δίκαιο θα καλέσω μηχανικό να το δει καθως δεν παίζουν με τέτοια πράγματα. Όσο για τις αυθερεσιες είμαι σε θέση να το γνωρίζω 100% καθώς πριν 4 μήνες κατέθεσα χαρτιά για το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ'οικον και σε συνενόηση με τον μηχανικό καθώς και με το γραφείο που μου έκανε την αίτηση είδαμε ότι δεν υπάρχει καμία αυθερεσια. Καλησπέρα και πάλι. Κατά πάσα πιθανότητα το τοιχίο δεν υφίσταται καθώς οπως με ενημέρωσε ο πατέρας μου στο σημείο αυτο παλιά υπήρχε εσωτερικά συρόμενη πόρτα η οποία όταν άνοιγε έμπαινε μέσα στον τοίχο. Αργοτερα καταργήθηκε. Ο τοίχος είναι στο σύνολο 24 εκ. Από μέσα είναι τούβλο καθώς βγάλαμε τον σοβά. Άρα δεν ισχύει το τοιχίο των 20εκ. Ίσως είναι πιο λεπτό μόνο από την έξω μεριά κάτι που με προβληματίζει καθως πριν ένα μήνα και αφου δεν γνωρίζαμε ότι είναι τοιχίο το τρυπησαμε από έξω με τρυπανι και δεν βρήκε καμιά αντισταση. Κάλεσα τον μηχανικό και θα έρθει στο τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο θέλω να το ρωτήσω το εξής: αν όντως δεν ισχύει και βγάλω εκεί πόρτα, όταν θα βγάλω άδεια αλλαγής όψης θα έχω προβλημα? Ρωτάω γιατί φαίνεται στον ξυλοτυπο σαν τοιχίο. Πώς θα αποδείξω ότι δεν είναι; Υπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για τον βομβαρδισμό των ερωτήσεων.
  2. Καλησπέρα!!! Τα καταφερα με την φωτό. Δεν έχει έρθει κάποιος μηχανικός καθώς τώρα είμαστε στην φάση όπου σκεφτόμαστε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Αν είναι τοιχίο δεν θα έπρεπε στην ταράτσα να έχει αναμονής όπως και στις κολώνες;
  3. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το σπίτι σίγουρα δεν έχει αυθερεσια οπότε θα πρέπει να βρω την διαδικασια για άδεια αλλαγής όψης. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το συγκεκριμένο τοιχίο μάλλον δεν υφίσταται. Βγάλαμε λίγο σοβά για να σιγουρευτούμε και βρίσκαμε τουβλο από την μέσα μεριά. Από έξω καρφωσαμε μια μεγάλη πρόκα και δεν βρήκε καθόλου αντίσταση. Υπάρχει περίπτωση να φαίνεται στον ξυλοτυπο αλλά να μην ισχύει; Προσπαθώ να σας ανεβάσω και φωτό από το σχέδιο που φαίνεται σαν κολώνα αλλά βγάζει error.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παραλίγο να την πατήσω καθώς, ως άσχετη, τσεκαρα ότι δεν έχει κολώνα και θεώρησα ότι μπορώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ανοίξω πόρτα εισοδου σε εξωτερικό τοιχίο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.