Μετάβαση στο περιεχόμενο

Irene Kontopoulou

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Irene Kontopoulou

  1. Ειλικρινά δεν θυμάμαι, αλλά όπως και να έχει πάλι μπλοκαρισμένη ήμουν εφόσον η συμβολαιογράφος δεν δέχεται δήλωση από το 4014, άρα πάλι βεβαίωση δεν έβγαζα... Κατάλαβα Ιάσωνα, είσαι απόλυτα σαφής, ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Δυστυχώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπλέξω με την ΗΤΚ, που προσπαθούσα να αποφύγω.
  2. Με το ΤΕΕ που μίλησα μου είπαν ότι κατόπιν αιτήματος και υδ ιδιοκτήτη μπορούν να μου γυρίσουν πίσω τη δήλωση στον 4178. Αλλα ακόμα και έτσι μου λένε ότι σύστημα δεν θα με αφήσει να κάνω οριστική υπαγωγή, η δήλωση ήταν σε «υπαγωγή» στον 4178.
  3. Το πρόβλημα της και δικό μου είναι ότι δεν έχω πλέον 5σελιδο με περαίωση. Το παλιό του 4014 δεν της κάνει, από 4178 λογικά δεν θα με αφήσει το σύστημα να περαιώσω τα ιδια και με 4495. τωρα η δηλώση είναι στον 4495 πλέον, αλλά μπορεί να επιστρέψει στον 4178, δεν ξέρω βέβαια σε τι εξυπηρετεί κάτι τέτοιο.
  4. Σε τακτοποιημένο ακίνητο κατηγορίας 5 που είχε τακτοποιηθεί το 2012 μου ζητήθηκε πρόσφατα βεβαίωσης μεταβίβασης. Η δήλωση είχε κλείσει και παραμείνει στον 4014. Κατόπιν αναζήτησης και επικοινωνίας με τη συμβολαιογράφο, επειδή ο 4014 έχει κριθεί αντισυνταγματικός μου ζητήθηκε να μεταφέρω τη δήλωση στον 4178 (πριν 2-3 μήνες) και αφού ούτε εκεί μπορεί να γίνει περαίωση στον 4495, όπου τελικά η δήλωση μπλοκάρει καθώς κατηγορία 5 πλέον δεν προχωράει! Πως ξεμπλοκάρει αυτή η δήλωση; Έχει κανείς κάποια ιδέα, πρόταση; Από το ΤΕΕ δεν έχουν απάντηση... Ευχαριστω πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.