Μετάβαση στο περιεχόμενο

kstsvrrs

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν παλαιότερα τοπογραφικά. Τώρα έφτιαξε ο μηχανικός το τοπογραφικό, γιατί σκόπευα να πουλήσω το οικόπεδο. Απόσπασμα της εντος οικισμού περιοχής δεν έχω. Τις ερωτήσεις ο μηχανικός της έκανε, απλά για χάριν ευκολίας στο forum έλεγα ότι "μου είπε η Πολεοδομία"
  2. Καλησπέρα στο forum, Θα ήθελα τη βοήθεια από κάποιο μηχανικό σε ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε: Εχω ένα οικόπεδο 5,5στρ εντός οικισμού με πρόσωπο 40μ σε επαρχιακό δρόμο με αντικειμενική αξία €200κ. Το ιδιαίτερο με το οικόπεδο αυτό (σύμφωνα με ένα τοπογραφικό που μου έφτιαξε ο μηχανικός πρόσφατα) είναι ότι τα πρώτα 15μ λωρίδα γης (παράλληλα με τον επαρχιακό δρόμο και μέσα) θεωρούνται εκτός σχεδίου και τα υπόλοιπα 4,9στρ είναι εντός σχεδίου. Μετά απο επικοινωνία που είχα στον Πολεοδομία, μου είπαν ότι το οικόπεδο είναι τυφλό επειδή το εντός σχεδίου κομμάτι δεν βλέπει στο δρόμο, καθότι παρεμβάλλεται η εκτός σχεδίου λωρίδα. Άρα είναι μη οικοδομήσιμο. Ρώτησα γιατί δεν μπορώ να παραχωρήσω μια κάθετη λωρίδα από το εκτός σχεδίου που να ενώνει το εντός σχεδίου κομμάτι με το δρόμο και μου απάντησαν ότι η διάταξη αυτή δεν ισχύει από το 2011. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση στο πρόβλημα; Ο πολεοδόμος κάτι υπαινίχτηκε για κύρωση δικτύου κοινόχρηστων δρόμων, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κατανοώ πλήρως σε τι αναφέρεται. Σαε ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.