Μετάβαση στο περιεχόμενο

tedd

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tedd

  1. κατ' αρχας το κινητο δεν συνδεεται με την κεραια αλλα με το χειριστηριο σου... στην θεση σου θα δοκιμαζα να καταργησω απο τον πινακα των διασυνδεσεων το κινητο και μετα να δημιουργησω νεα συνδεση και αντιστοιχια BT απο την αρχη. Επισης σημαντικο βημα ειναι να ορισεις σωστα τον παροχο σου στις ρυθμισεις ιντερνετ στο χειριστηριο σου για να εχεις επιτυχη συνδεση στο ιντερνετ. (πεδιο apn) Δεν ειναι κατι δυσκολο...μην ανησυχεις... αλλιως call Metrica!!!
  2. παραλειψη μου που δεν ειχα συμπληρωσει την ειδικοτητα μου...τωρα ειναι οκ! απο κει και περα δεν νομιζω οτι πρεπει να αρχισω να εξηγω τι εξοπλισμο διαθετω και ποσο τον πηρα....αλλα οταν καποιος σε προκαλει λεγοντας σου γιατι σου αρεσει αυτο αυτο αφου κοιτουσες το αλλο...τα 3 ποστ (2 για το sokkia και ενα για τη leica) ευκολα γινονται 7 και 10 ισως και 20...και μαλιστα οταν κανεις τοσο ευκολα και αβιαστα διαπιστωνει μονος του "αντικειμενικα" τον "προφανη" ρολο μου.... απλα επεσα πανω στο forum αυτο καθως εψαχνα πληροφοριες για το συγκεκριμενο εργαλειο της Sokkia επειδη ειδα σε διαφορες καταχωρησεις της αντιπροσωπειας οτι ειναι ενα νεο μοντελο και ετσι και επειδη μου αρεσει να ενημερωνομαι για τις εξελιξεις στην τεχνολογια που αφορα την επιστημη με την οποια ασχολουμαι και την καθημερινη επαγγελματικη πρακτικη ...απλα εκανα 2 ποστ... και επισης δεν μου αρεσει η θεωρεια οτι θα αποδειξω το ποσο αληθεια λεω και οτι δεν ειμαι "ελεφαντας" μονο αν συνεχισω να ποσταρω επι παντος επιστητου....σε αυτο το forum... ευχαριστω! και για την ιστορια ....εχω και ενα ζευγος PM3...
  3. αν ηθελα να γινω διαφημιστης δεν νομιω να ασχολιομουν με την ειδικοτητα του ΑΤΜ.... επισης για να περναει η ωρα δεν ξεψναχνιζω τα ποστ καθε νεου μελους.... ...απλα για να του την πω.
  4. ...λεμε και καμια κουβεντα για να περναει η ωρα... και για να σου λυθει η απορια leica εχω και σταθμο και ψηφιακο χωροβατη και gps
  5. βασικα η καλυτερη ...αλλα αν το ελεγα νωριτερα θα με παρεξηγουσατε ολοι!!!:cool:)
  6. μακαρι να παρειχαν και αλλες εταιρειες την ποιοτητα της LEICA....εξαλλου η Leica το λεει ξεκαθαρα οτι το GPS 900 ειναι καθαρα για εργοταξιακη χρηση....ετσι εξηγειται και η χαμηλη τιμη....και επειδη εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολες τις εταιρειες και σε διαφορα projects και πεδια εφαρμογων...τολμω να πω οτι η LEICA ειναι απο τις πιο ποιοτικες εταιρειες...με τα πιο ευχρηστα οργανα και χειριστηρια...και φυσικα χωρις κρυφες χρεωσεις και τετοια τερτιπια των εμπορων...οτι σου πουν απο την αρχη αυτο και ισχυει...οχι σαν αλλους που σε αρχιζουν απο ενα νουμερο Α και καταληγεις οτι για να δουλεψεις χρειαζεσαι το ποσο Α και επιπλεον 5000 euro (το νουμερο ειναι τυχαιο...για να μην θεωρηθει οτι στοχοποιω και καποια εταιρεια συγκεκριμενα)
  7. ok απλα αν ειδες κατι αρνητικο να μας το πεις...γιατι το σκεφτομαι κι εγω να το αποκτησω.
  8. τι ακριβως δεν σου αρεσε δηλαδη????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.