Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vangelis Pelekis

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vangelis Pelekis

  1. Εάν κάποιας είναι στο κτήριο και μιλεί τότε θα ακούσει και το κουδούνι του συναγερμού Παρόλα αυτά , εάν κάποιος μιλαει και η συσκευή μπει παράλληλα , τότε θα μιλήσουν οι δυο συσκευές μεταξύ τους.
  2. Υπάρχει στο εμπόριο συσκευή και μάλιστα Ελληνικής μελέτης και κατασκευής η οποία έχει παράμετρο στις ρυθμίσεις να μην απαντήσει στην εισερχόμενη κλήση.
  3. Και εγώ σας ευχαριστώ για την δυνατότητα ενημέρωσης όσων παρακολουθούν την συζήτηση. Ναι αυτό μπορεί να συμβεί εάν προσπαθήσει ο εγκλωβισμένος να επικοινωνήσει με το δικό του κινητό μέσα από την καμπίνα Στην περίπτωση του GSM για τους ανελκυστήρες, η συσκευή GSM τοποθετείται μόνιμα στο πόνο μέρος του φρεατίου. Η δε κεραία μπορεί να βγει και έξω για σίγουρη λήψη Η σύνδεση μεταξύ GSM πύλης και τηλεφώνου ανάγκης μέσα στον θάλαμο, γίνεται μέσω του εύκαμπτου καλωδίου και χρειάζεται δυο σύρματα.
  4. Ναι εκεί πρέπει να πληρώνεται Βέβαια θα πρέπει κάποιος από την πολυκατοικία να κάνει το συμβόλαιο με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Για να ξεπεραστεί αυτό ορισμένα γραφεία συντηρήσεως «παίρνουν» την κάρτα στο όνομα τους .
  5. Ο διασώστης είναι ο συντηρητής , η πυροσβεστική η άτομο μόνιμα εγκατεστημένο στο κτίριο (φύλακας ) Σχετικά με την τιμή Για την συσκευή η οποία μπαίνει μέσα στον θάλαμο γύρο στ 150 euro Για ένα καλό GSM με μπαταρία , τροφοδοτικό μηνύματα ομιλίας προς τον εγκλωβισμένο και προς τον διασώστη 200 euro περίπου Φυσικά θα πρέπει ν α προστεθεί το κόστος εγκατάστασης από τον συντηρητή του ανελκυστήρα.
  6. το GSM είναι η καλύτερη και πιο σταθερή λύση εδώ. Από την άλλη υπάρχουν περιπτώσεις ( Αύγουστος , Πάσχα) όπου σε όλη την πολυκατοικία μένει μόνο ένας άνθρωπος Πρέπει να το λάβουμε υπ όψιν αυτό Για αυτό το λόγο το πρότυπο το απαιτεί.
  7. Σε ιδωτικά κτίρια μπορεί να δοθεί μια γραμμή παράλληλη Έτσι και αλλιώς αυτά τα τηλέφωνα δεν μπορούν να καλέσουν άλλο αριθμό , εκτός από τον διασώστη. Σε επαγγελματικά , μια γραμμή από το τηλεφωνικό κέντρο. Επίσης υπάρχει η λύση με επιπλέον αρχικό κόστος , τοποθέτησης συσκευής GSM και από όσον γνωρίζω το μηνιαίο κόστος είναι 3 euro τον μήνα Είναι με συμβόλαιο και χρεώνεται όσο μιλήσει Καλό βεβαία είναι σε αυτήν την περίπτωση την κάρτα να την χρεωθεί ο συντηρητής και αυτό το μικρό κόστος να το μετακυλήσει στο μηνιαίο κόστος συντήρησης. Με την χρήση GSM αποφεύγουμε πολλά προβλήματα που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται με την εξάπλωση των γραμμών ADSL ISDN και γενικότερα ευρυζωνικά δίκτυα το οποία συνήθως όταν κοπεί το ρεύμα στην περιοχή σταματά και η λειτουργία του τηλεφώνου.
  8. Καλημέρα σας για του ανελκυστήρες είναι υποχρεωτικό να εφαρμόζετε το καινούργιο πρότυπο EN81-20 το οποίο αντικατέστησε το EN81-70 και τα δυο πρότυπα ζητούν τηλέφωνο ανάγκης για ανελκυστήρες σύμφωνο με το πρότυπο EN81-28 τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι: μη αποσπώμενο αντιβανδαλιστικου τύπου αυτόματη επιλογή τουλάχιστον τεσσάρων αριθμών διασώστη ανοικτής ακρόασης το νέο πρότυπο EN81-20 απαιτεί συναγερμό και επικοινωνία με τον έξω κόσμο σε όλα τα σημεία όπου υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστεί άνθρωπος , είτε είναι επιβάτης είτε είναι συντηρητής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.