Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nina Bourogiannopoulou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

421 profile views

Nina Bourogiannopoulou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα . θα ηθελα τη βοηθεια σας. Σε διωροφη οικοδομη με υπογειο που αδεια εκδοθηκε 26/04/2004 εγινε αλλαγη χρησης τμηματος του ισογειο από κατάστημα σε κατοικια Η αναθεωρηση της αδειας και η αλλαγη χρησης εγινε 07/05/2007 και και αναφέρεται ότι η οικοδομη βρεθηκε στο σταδιο των επιχρισματων . Όταν εγινε η αναθεωρηση οντως η οικοδομη βρισκοταν στα επιχρισματα αλλα όχι ολοκρηρη αλλα μονο το τμημα για το οποιο εγινε η αλλαγη χρησης. Στο υπολοιπο κτηριο τα επιχρίσματα ολοκληρωθηκαν τον σεμπτεβριο του 2016, Η τελευταια απδ που εχει κατατεθεί στο ικα εχει ημερομηνια 08/01/2008 και αφορα κ μερος των ενσημων από τα χτισηματα (για εργασιες που εγιναν από 1/12 εως 31/12/2007), Την προηγουμενη βδομαδα κατεθεσα απδ για τα επιχρησματα ολης της οικοδομης χωρις να γνωρίζω ότι αναφερωταν στην αναθεωρηση, Δυο μερες αργοτερα μου τηλεφωνει ο υπάλληλος του ικα και μου λεει να ερθω να παρω πισω τις απδ καθως από την αναθεωρηση προκυπτει ότι το 2007 η οικοδομη βρισκοταν στο σταδιο των επιχρησματων και ότι θα μου καταλογιστει προστιμο όπως και ότι τα ενσημα θα πανε υπερ αγνωστων. ο μηχανικος μου λεει ότι εχει παραγραφει η απαιτηση για ενσημα καθως εχει παρελθει δεκαετια . ο λογιστης μου λεει ότι δεν ισχυει κατι τετοιο. παρακαλω αν μπορει καποιος να με βοηθησει.
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ. Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26/04/2004 ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΟΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ. ΣΤΙΣ 7/05/2007 ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ Κ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΡΗΣΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΔ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΚΑ 08/01/2008 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ. ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΡΗΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΡΩΤΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ 74 ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ, 6 ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΣΚΑΦΕΣ. ΤΑ 7 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΝΤΑΣΩ ΑΠΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΑΠΔ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΩΤΑΝ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΗΣΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΤΙ ΣΟΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΤΟΥ 2018 ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΩ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ. Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ. Κάνε επεξεργασία και διόρθωσε το κειμενό σου. Απαγορεύονται τα κεφαλαία. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.