Μετάβαση στο περιεχόμενο

lakgamas

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lakgamas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να διευκρυνήσω ότι το ερώτημα μου αφορά για το αν η πολεοδομία ως υπηρεσία απαιτεί την πληρωμή κάποιου ποσό για την θεώρηση της άδειας (πχ αναδρομική πληρωμή τυχών αύξησης της αμοιβής επιβλεψης του μηχανικού παρόλο που η επίβλεψη έχει πληρωθεί κατά την εκδοση της άδειας ή κάτι παρόμοιο αν υπάρχει?) και όχι για το αν ο μηχανικός απαιτεί κάποια επιπλέον αμοιβή για να κάνει την γραφειοκρατική διαδικασία της θώρησης της άδειας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα, Θα ηθελα να ρωτήσω σχετικά με το παρακάτω: Μια οικοδομή (μεζονέτα) για την οποία εκδόθηκε άδεια το 2003, και για την οποία έχει πληρωθεί τόσο η μελέτη όσο και επίβλεψη κατά την έκδοση της άδειας το 2003, θέλουμε να σύνδεθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ. Για την θέωρηση της άδειας στην πολεοδομία ο μηχανικός μας λέει ότι απαιτείται κάποιο ποσο. Από την στιγμή που τόσο η μελέτη όσο και η επίβλεψη έχει πληρωθεί κατά την έκδοση της άδειας το 2003 πρέπει να πληρωθεί κάποιο ποσό επιπλέον για την θεώρηση της άδειας στην πολεοδομία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.