Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nick Oldbird

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Για να καταλάβετε στέλνω μια πρόσοψη εγω δεν έχω τζάκι όπως προανέφερα. Επίσης η ερώτηση μου είναι αν θα την αφήσω έτσι (επιτρέψω να περάσει από το διαμέρισμα μου) θα εχω θέμα? Έχει μια μικρή κλήση και 2 γωνίες η καμινάδα.
  2. Η ερώτηση μου πιο πολύ πήγαινε στο εαν γίνετε γενικά αυτό εαν δλδ όλες οι καμινάδες περνάνε μέσα απο τα διαμερίσματα των άλλων ή ξέρω εγω πρέπει απο την αρχή να βγει ιδικός χώρος κοινόχρηστος κλειστός που θα περνάνε όλες οι καμινάδες μαζί με αλλες σωλήνες πχ. απο εκει...??
  3. Ναι για να καταλαβετε εχω αγοράσει ένα διαμέρισμα το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και πάω μια μέρα να δω πως πάνε οι δουλείες και βλέπω μια τρύπα για καμινάδα για το διπλανό διαμέρισμα. Εγω στα σχέδια που έχω υπογράψει δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. και δεν ξέρω τι να κάνω?
  4. Προς απάντηση η καμινάδα είναι εντός του διαμερισματος μου(εσωτερικά), και χωρίς να εχω εγώ τζάκι, και επίσης δεν υπάρχει καμιά απόλυτος άδεια δεν υπάρχει τίποτα και σε κανένα σχέδιο.
  5. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνετε στη περίπτωση που η καμινάδα του δίπλα διαμερίσματος περνάει μέσα από το διαμέρισμα μου, επιτρέπετε αυτό? Ειμαι καλυμμενος ασφαλιστικά εαν πάρει φωτιά? Και δεν φτάνει που περνάει, περνάει με 2 γωνιες 90 μοιρών μέσα στο δικό μου σπίτι, θα έχω πρόβλημα στη συνέχεια με αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.