Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jim1992

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αγαπητοί μου χρειάζομαι τη βοήθεια σας. ειμαι στη διαδικασια αγοράς ενός σπιτιού με τα εξής 2 προβληματα: 1. Η στέγη της σοφιτασ 85 τμ σύμφωνα με τον Σκεπατζη έχει πάρει κλίση προς το κέντρο ( φαίνεται όντως ελαφρύα κλίση). Η στέγη έιναι με κεραμίδια και στηρίζεται εσωτερικά σε ξύλινες δοκούς και ραμποτέ. Οι λύσεις που μου πρότεινε είναι α. Τοποθέτηση εντός των 2 μέτρων μέγιστου υψουσ Και μισού μέτρου στις άκρες σοφιτας τριών υποστυλωμάτων το οποίο όμως είναι τελείως αντιαισθητικό. β. Πλήρης αντικατάσταση της σκεπής, σώζοντας όσο δυνατόν περισσότερα ξύλα και κεραμίδια, με κόστος περίπου 8000€. 2. Οι σωλήνες του καλοριφέρ είναι από τουμποραμα, 1 για κάθε δυο ή τρία σώματα, γεγονός που θα με ξετινάξει στην κατανάλωση πετρελαίου ή ρεύματος σε περίπτωση που βάλω αντλία θερμότητας. Ισχύει? Επίσης ο χώρος του λεβητοστασίου δεν έχει εξαερισμό και θα πρέπει να τρύπηςω το μπετό να φτιάξω κουρ ανκλερ. Ισχύουν τα παραπάνω ή προσπαθούν να με γδάρουν;;;; σας ευχαριστώ εκ των προτερων
  2. Από λάθος έγραψα 2015 και 2017. Άδεια του 2005 αγορά 2007 μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε;
  3. Αγαπητοί μου καλησπερα Θέλω να πουλήσω ένα διαμέρισμα 55 το + 10 τμ ημιυπαίθριο τακτοποιημένο (έκδοση αδειας2015 αγορά 2017). Ο κατασκευαστής έχει επεκτείνει όλη την πολυκατοικία κατα 60 πόντους και έτσι το διαμέρισμα μου είναι κατα 5 τμ μεγαλύτερο. Ανάλογικα και ομοιόμορφα έχουν επεκταθεί και τα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Τι πρέπει να κάνω ώστε να επιτύχω μονομερή τακτοποίηση της αυθαίρετης δόμησης, χωρίς να Απαιτείται η τροποποίηση της σύστασης όλων των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.