Μετάβαση στο περιεχόμενο

Crissam

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα. Έχω έναν απορροφητήρα με διάμετρο σωλήνα 15Φ. Στον τοίχο ο σωλήνας είναι 10αρης.Αν βάλω σωλήνα με διάμετρο 12.5 σε όλο το μήκος λέτε να έχω προβλήματα;. Το μήκος του σωλήνα το υπολογίζω από τον απορροφητήρα μέχρι την υποδοχή στον τοίχο περίπου 2.50m.Το όλο πρόβλημα είναι ότι ακριβώς δίπλα από την τρύπα στον τοίχο στα 2 εκατοστά περίπου περνάνε σωλήνες ηλιακού που δεν αφήνουν περιθώρια να κάνω μεγαλύτερη τρύπα. Το επιχείρησα χωρίς να ξέρω για τους σωλήνες του ηλιακού και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει πλημμύρα . Αν το ξανασπασω τώρα ο 12.5 και τον ζεστάνω λίγο στην άκρη χωράει ακριβώς ακουμποντας όμως τους σωλήνες του ηλιακού.Ο τεχνικός της εταιρείας του απορροφητήρα μου είπε τηλεφωνικά ότι ο 10αρης δεν κάνει και θα έχω προβλήματα. Δεν ξέρω όμως μηπως κατάλαβε για 10αρι σε όλο το μήκος του . Παρακαλώ βοηθήστε γιατι έχω ακούσει πολλά. Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω αν δεν βρω κάτι.
  3. Καλημέρα. Δεν ξέρω αν μπήκα στην σωστή ενότητα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ. Σκέφτομαι να κάνω αντικατάσταση σε δύο παράθυρα στην κρεβατοκάμαρα, τα οποία δεν έχουν ρολά. Σε όλα τα άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας τα ίδια παράθυρα στις αντίστοιχες κρεβατοκάμαρες δεν έχουν ρολά. Η ερώτηση μου είναι η εξής:Μπορώ να τα αντικαταστήσω με αντίστοιχα που να έχουν εντοιχιζόμενα ρολά; Εξωτερικά τα παράθυρα θα είναι λίγο πιο κοντά σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί στο άνω μέρος θα τοποθετηθούν τα κουτιά που θα περιέχουν τα ρολά. Πρέπει να πάω στην πολεοδομία; να δω το καταστατικό της πολυκατοικίας; να ζητήσω ενυπόγραφα άδεια από τους άλλους ιδιοκτήτες ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.